Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WRT-312 Nastavení domácí sítě

Od: jmalyska odpovědí: 5 změna:

Potřeboval bych poradit, mám tento přístroj, notebook s Wifi a klasický PC s PCI Wifi anténou... Mám internet od poskytovatele a ten mi dal IP,Masku,Bránu,DNS. Vlastním Wifi tiskárnu HP a v manuálu je, že síť musí být WDS. Jak tento přístroj nastavit (a kde) aby na každý pc posílal mnou určenou IP a vše kolem přes Wifi i Switch (Internet mám kabelem, tedy do WAN portu ETH1). Díky za info. ICQ 359593232 jmalyska@seznam.cz

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už tomáš nastavené? nebo ne?

jmalyska
hodnocení

Ahoj, ne nemám, pisni na icq či email, to bude rychlejší. děkuji

hodnocení

0x

V prvé řádě by to chtělo router (wifi router). Bez routeru se těžko budeme bawit co a jak nastavit, zvláště pokud nemáš víc IP adres

jmalyska
hodnocení

Mám doma WRT312, který chci použít, pak Ovise 5460 ale ve WRT věřím více. Takže mám dvě AP doma, Wifi WDS tiskárnu HP (1399kč,...) klasický pc s pci wifinou a ntb b+g,... Jak to napojit abych měl oba pc a tiskárnu po wifině? čili sít doma na 3 zařízení, bezpečnou, at mi soused netiskne :-D díky moc

Musíš nastavit WRT312 na režim router. Tedy přívod netu-WRT312 na wan port- domácí síť na LAN portech a wifi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]