Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Některé stránky nejdou zobrazit

Od: amidamaru* odpovědí: 3 změna:

Poradite mi? Uz asi tyden mi nejde najet na nektere stranky na internetu.Napr. na diskusi, str.do novinek.cz. Vim,ze jsem registrovany a nezablokovany.Proste mi to stale pise chybovou hlasku,ze stranka nebyla nalezena.Toto mi dela taky u nekterych jinych stranek.Co mam delat?Nainstalovat novy Windows 7?Nebo internet?Vubec nevim co se stalo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

3x

Zkusil bych nejprve smazat v internetovém prohlížeči cookies, případně vymazat cache prohlížeče. Také můžeš vymazat temporary internet files. K čistění lze použít i programy CCleaner, nebo Advanced Windows Care (Advanced System Care).

michal958*
hodnocení

0x

me todle taky tenkrat delalo nainstaloval sem si novej internetovej prohlizec a uz s tim problem nemam pouzivam operu.

amidamaru*
hodnocení

Tak se mi to podarilo.Podelim se jak.Odinstaloval jsem veskere codeky,nainstaloval ACE Mega codek,ale predtim jsem komp vycistil pres CCleaner.Pak jsem spustil obnoveni systemu a zadal den kdy vsechno jelo.Svete div se jede mi vsšechno.A ani nevim,co to byla za porucha.Ale presto diky za rady.Byly inspirativni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]