Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava chyb ve Wordu

Od: patronka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, bude to asi nějaká maličkost.Něco mám ve Wordu špatně nastavené, takže když se vrátím zpět do textu abych něco změnila, text se mi maže a nejde nahradit jiným.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nevím, či je to ono, pokud máte zmačknutý Insert (vpravo v horní řadě), nový text maže starý text, po vypnutí Insert se nový text vkládá před starý text, který se posouvá.. otázka není celkem jasná...

patronka*
hodnocení

To by mohla být ta závada, jenže nenašla jsem "insert".Mohl byste to prosím popsat podrobněji, nebo vložit screen.Děkuji

rob*

Je to tlačítko na klávesnici, nad šipkami

doplněno 08.11.10 13:48:

super, to jsme rádi že to pomohlo *palec*

patronka*
hodnocení

Jasně, hotovo, funguje.Já to debilka hledala na monitoru.Insert jsem asi zmáčkla omylem, když jsem po paměti mačkala na "home".Teď už to snad budu vědět navždy (pokud mne nenavštíví ten Němec s tím jménem od A).Jak tak koukám, na klávesnici je ještě mnoho tlačítek, o jejichž funkci nemám ponětí.

lui*

POZOR na tzv "Milanův teorém". Ten vymyslel můj kamarád Milan, když začínal na počítačích. Zní: "některá tlačítka slouží k ukládání souborů, všechna slouží k mazání". *smich*.

elduderino*
hodnocení

0x

Jako že se Vám přepisuje novým? Ve starších officech to bylo tím insertem myslím. Zkuste zmáčknout insert :). Snad Vám to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]