Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook do 15000Kč -zkušenosti

Od: kutil44 odpovědí: 7 změna:

jaký koupit notebook ,značka? jaké máte zkušenosti nebo recenze?běžné užívání student,hry ne,spíše multimedia!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Jakýkoli, který se ti líbí. My máme doma 3x ACER a naprostá spokojenost. Přitom hodně lidí tuto značku zavrhne. Každý má zkušenost s něčím jiným a vždycky je to otázka štěstí na kus. Pokud nechceš superdělo na hry nebo grafiku, tak podle mě cokoli.

rm*

Jednoznačně tenhle:

elektrotop.cz/...

mirdik

jo to je on přesně ten neuveřiteln poměr cena výkon škoda toho AMD ale ta 5650 je opravdu slusna a za ty prachy opravdu velice vyhodne

bety*
hodnocení

0x

No my máme 2x Acer a taky dobrý...ještě je údajně dobrá značka Asus...ale to si musí každý vyzkoušet sám.Ale pozor na numerickou klávesnici...tu nemají všechny noutbuky.Záleží,zda-li ji využijete,či ne a podle toho můžete vybírat ))

hodnocení

0x

Z těch levnějších Asus. Jinak HP, Lenovo, Dell

Záleží zda ta cena je s OS, zda chceš nesdílenou grafiku, jak velký disk atd

dodo18
hodnocení

0x

Také mám doma několik acerů a jsem s nimi spokojen i co se týče servisu.

Kupoval jsem je vždy v eshopu www.nove-notebooky.cz kde mi i poradily z výberem.

dodo18
hodnocení

0x

Také mám doma několik acerů a jsem s nimi spokojen i co se týče servisu.
Kupoval jsem je vždy v eshopu nove-notebooky.cz/...

kde mi i poradily z výberem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]