Nejste přihlášen/a.
Moc Vás prosím můžete mě někdo poradit nějaký program na stahování z archívu ČT. Prohledával jsem zpětně rady na" PORAĎTE" , ale bohužel jsem nenašel nic.Předem moc děkuji. Maraton
Na to lze použít GetASFStream.
1. Stáhnout program GetASFStream z tohoto odkazu.
2. Nainstalovat program.
3. Spustit program - není potřeba nijak zvláště nastavovat, pouze snad složka kam video uložit
4. Otevřít si web ČT iVysílání
5. Pustit si vybrané video v TV kvalitě
6. Jako první běží reklama, tu můžeme nechat přehrát, pak se pustí samotný pořad
7. V okně přehrávače (Widows Media Player) klikne prav. tlačítkem myši a vybereme Vlastnosti.
8. Otevře se okno s Vlastnostmi videa a dvouklikem vybereme (vymodříme) položku Umístění
9. Pak klikneme pravým tlačítkem myši a dáme kopírovat
10.Automaticky se otevře zachytávací okno GetASFStreamu, klikneme na ADD. Tím se nám přidá video do fronty ke stažení.
11.V hlavním okně programu klikneme na tlačítko a v okně CONFIRM které vyskočilo klikneme na Ne.
12. Otevře se nám další okno kde jsou jednotlivé streamy videa. Vybereme prostřední položku, první a třetí jsou většinou reklamy. Pokud je tam jen jedna tak ji necháme zaškrtnutou.
13. Poté klikneme na REC. Program pak začne video nahrávat.
Zdravím,také jsem chtěl vyzkoušet tento postup při použití GETASFStream ale dostal jsem se jen k bodu č.10 a s č.11 si už nevím rady.
Cituji z návodu: V hlavním okně programu klik
na tlačítko a v okně CONFIRM klik na NE.
Prosím o vysvětlení o jaké hlavní okno a jaké tlačítko se jedná,ke CONFIRM jsem se neprobojoval.
Děkuji za vysvětlení a shovívavost.
Udělal jsem kdysi malý návod, ke stažení zde. Momentálně nemám GetASFStream nainstalovaný.
Stahování mi už jde,chyběl mi údaj v bodě 11,že se klikne na červené tlačítko.Teď ještě musím vykoumat,kde najdu stažený soubor,nějak se mi nedaří ho najít.
doplněno 12.11.10 09:08:Už jsem soubor našel.Byl schovaný pod Reklama ČT,protože při stahování je před vlastním pořadem reklama.Třeba tento poznatek pomůže dalším neumětelům jako jsem já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.