Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na video

Od: slunecko odpovědí: 5 změna:

Ahoj potřebovala bych poradit s editací videa.Používám Ulean video studio 11 plus a při vložení efektu mezi dvě videa, druhé video je bez obrazu ale zvuk jde, nové kodeky jsem znovu nainstalovala.Nevíte včem by mohl být problém?Děkuji předem za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Slunéčko, možná se něco zadrhlo. Nepokračujte v tomto projektu, začněte vytvářet nový. Pokud jste přechod vyjmula, tak druhý obraz šel?

slunecko
hodnocení

Když jsem výjmula efekt i první video tak u druhého videa stejně nebyl obraz ale zvuk stále šel.

A nevíte co je to renderování? :)

Děkuji

Renderování je převod videa do jiného formátu nebo i do stejného formátu, ale s jiným datovým tokem, případně úprava kontrastu, jasu, zvuku. Ulead má jestli se nepletu u MPEG 2 chytrou funkci kdy video renderuje jen v přechodech. Je pak s vytvořením souboru nebo DVD výrazně rychlejší.

lui*

Rendering(renderování je proces, kdy ze zadaných dat, ve vašem případě dvou videí a přidaného efektu, vznikne cílový obraz, neboli to vaše cílové video, tak jak ho chcete mít.

lui*
hodnocení

2x

Neznám Ulead, ale pracoval jsem kdysi s Premiérou. Není potřeba po vložení efektu znovu video(část s efektem) zrenderovat? Teprve potom se efekt projeví tak jak bude. Ale jak říkám, nevím jak pracuje Ulead.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]