Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vybrat notebook?

Od: barca58* odpovědí: 3 změna:

Jsem počítačová analfabetka,potřebuji si pořídit notebook.Jsem ochotná do něj investovat 20tis.Kč.Potřebuji aby hodně vydržel(bouchání,hodně jezdím) a co největší výdrž(batarie).Jsem studentka veteriny a tak tam bude plno souborů,obrázků atd.Jaká je dobrá značka?Prosím o radu a předem děkuji a odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirdik
hodnocení

0x

20000 se mi zda dost na notebook ktery vy potrebujete. Vy potrebujete bednu co vydrzi jak na baterku tak vydrzi zminene mlaceni atd a co se tyce HW tak Ramky HDD a rychly procesor jelikoz ja mam ACERA radil bych acer ale ten muj neni zrovna bytelny a mam dedikovanou grafiku kterou zarucene nepotrebujete, tady acer neobstoji pokud teda nechcete neco podobneho co ma muj soused ale mozna by vyhovoval takova bedna za 12000 se vsim bez grafiky a baterka jenom 3h. Mate 20000 mozna bych zkusil neco jako LENOVO nebo tak neco.

marenka*
hodnocení

0x

Co třeba tenhle? alza.cz/...

bety*
hodnocení

0x

Já bych tedy ještě doporučila pořádnou tašku na noutbuk...aby vydržela to bouchání *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]