Nejste přihlášen/a.
Jsem počítačová analfabetka,potřebuji si pořídit notebook.Jsem ochotná do něj investovat 20tis.Kč.Potřebuji aby hodně vydržel(bouchání,hodně jezdím) a co největší výdrž(batarie).Jsem studentka veteriny a tak tam bude plno souborů,obrázků atd.Jaká je dobrá značka?Prosím o radu a předem děkuji a odpovědi.
20000 se mi zda dost na notebook ktery vy potrebujete. Vy potrebujete bednu co vydrzi jak na baterku tak vydrzi zminene mlaceni atd a co se tyce HW tak Ramky HDD a rychly procesor jelikoz ja mam ACERA radil bych acer ale ten muj neni zrovna bytelny a mam dedikovanou grafiku kterou zarucene nepotrebujete, tady acer neobstoji pokud teda nechcete neco podobneho co ma muj soused ale mozna by vyhovoval takova bedna za 12000 se vsim bez grafiky a baterka jenom 3h. Mate 20000 mozna bych zkusil neco jako LENOVO nebo tak neco.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.