Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí HDD - po připojení se PC sekne

Od: damdis odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám takový větší problém s mým externím HDD support.wdc.com/... takový podobný ale starší, byl v pohodě všechno ok, ale ted se mi talo že když ho připojím k počítači a on mi ho najde tak se celý systém sekne, všechny programy které ho vidí najednou přestanou fungovat, např když otevřu tento počítač a dám aktualizovat aby ho vidět tak se sekne a nic s tím nepohne. Bootování mám nastavené normálně na disk C. Navíc když ho připojím ještě před startem počítače tak windows ani nenajede, jako by ho ten disk blokoval v práci. Díky za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalll*
hodnocení

0x

Nemůže být zavirovaný? To mě napadá jako nejpravděpodobnější možnost...A nebo s ním něco není v pořádku, v obou případech si myslím že by pomohl formát...

Zkuste ho nějak zformátovat, tak aby se vám windows nesekl, z příkazového řádku nebo tak nějak...A nebo ho doneste do nějaké solidní PC prodejny kde mají i servis na formát, vezmou si třeba 200 za práci ale zachráníte HDD pokud to za to stojí (velikost)...

damdis
hodnocení

No ale to bych přišel o data, což bych velmi nerad.

mkat*
hodnocení

0x

A nie je chyba v elektronike externeho HDD?Skuste ho dat na iny pocitac.

damdis
hodnocení

Zkoušel jsem to i na jiných počítačích a chová se úplně stejně. Zkoušel jsem i v nouzovém režimu ho připojit a to stejné co normálně.

rv*
hodnocení

0x

Nic nevydrží věčně, ani HDD. Zkusil bych z externího boxu vlastní HDD vyndat a zapojit přímo do PC abych vyloučil chybu elektroniky externího boxu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]