Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správce úloh ve Windows 7

Od: dzoui* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám nový počítač a s ním i windows 7, jakžtakž se s nimi peru už druhý den :). Ale chci se zeptat: Když chci vyvolat správce úloh, klávesovou zkratkou, ctrl+alt+delete, tak mi nevyběhne - lépe řečeno mi naběhne modrá obrazovka, kde mám na výběr, jestli chci PC vypnout, restartovat, pak ještě něco a jako poslední jestli chci vyvolat správce úloh. Byla jsem z XP zvyklá, že po klávesové zkratce se správce úloh vyvolal ihned - jde to nějak nastavit i ve win 7?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

asi špatně koukáš, po levém Ctrl + Alt+ Delete naběhne sice modrá obrazovka, ale v prostřední nabídce nakoci je Správce úloh ;)

dzoui*
hodnocení

ano to vím, ale mě se jednalo o to, aby mi nenaběhla modrá obrazovka, ale rovnou správce úloh :) a s tím mi poradil "kolega" nad vámi, ctrl,shift a esc.

kiaransalee*
hodnocení

1x

jde to u všech win. Klikni pravým myšítkem na spodní lištu a objeví se ti nabídka, kde vybereš správce a ani nepotřebuješ klávesnici

Správce úloh ve Windows 7
marenka*

*palec*Tohle používám taky. *placni*

dzoui*
hodnocení

jj díky, ale já to spíš potřebovala, když jsem někde ve hře nebo jinde, kde není lišta, ale kláv.zkratka je už vyřešená, tak je po problému :)

bena*
hodnocení

0x

Já používám klávesovou zkratku Ctrl+Shift+Esc (používám ji na očítačích, kde je Windows XP a na notebooku, kde je Windows 2000).

Mě se po stisknutí Ctrl + Alt + Del ve Windows2000 / XP objeví viz. obrázek. Tam satčí kliknout na Správce úloh (task manager).

Správce úloh ve Windows 7 #2
dzoui*
hodnocení

děkuji za radu, funguje :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]