Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WinAmp a verze Win

Od: lui* odpovědí: 1 změna:

Nevíte někdo jak se snášejí verze Winampu a Windows? Konkrétně W2k a winamp 5,03 se mi tu nějak "pere". Je to tím, "že se opravdu nemají rády" jednotlivé verze spolu, nebo mám hledat chybu někde jinde? Každou chvíli mi to při přehrávání MP3 souborů vyhodí hlášku že program Winamp způsobil chybu a bude systémem uzavřen. Nevíte prosím někdo kde je chyba?

doplněno 10.11.10 14:54:

Tak jsem zjistil, že celý problém byl opravdu WinAmpem. Verze 5,03 co jsem do toho dal, prostě z nějakého důvodu neběžela správně. Tak jsem ho sundal. Stahl z internetu starou 2,9 a ejhle-už to funguje! Někdy stačí málo, vrátit se ke starému osvědčenému řešení.

Ten WMP jsem si zkusil ve své PC, asi není špatný, ale je to zase takový složitý kombajn. Ten človíček, co jsem se mu hrabal v počítači, nechtěl bohužel nic jiného než WinAmp.Zvyk je holt železná košile, jak praví přísloví.

V každým případě děkuju za snahu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já si myslím, že by v systému neměl být problém. Nejnovější WinAMP lze rozjet i na WIndows 98 SE.

Já bych se na celý WinAMP vyprdnul a používal WIndows Media Player 9. Pokud by něco nešlo přehrát, tak stačí do WIndows Media Playeru doinstalovat kodeky. Doporučuji K-lite nebo CCCP kodeky.

Windows Media Player 9 pro systému WIndows 98/Me/2000 stáhnete zde → prehravace.net/...

K-Lite kodeky stáhnete zde → ftp.freenet.de/... nebo zde stahuj.centrum.cz/...

nebo CCCP kodeky stáhnete zde → zdarma.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]