Nejste přihlášen/a.
zlobyli me hry kdyz jsem je spouštěl vždy se mě sekl počítač tak jsem použil programek na odstranění ati z počítače...nasledně jsem nainstaloval nejnovější ovladace a problem je vyřešen...jenomže ted když spustím Control Center tak mi to hodí hlašku SYSTEM WINDOWS NEMUŽE NAJÍT POLOŽKU CLI.UJISTĚTE SE ,ŽE JE NÁZEV ZADÁN SPRÁVNĚ A AKCI OPAKUJTE! CO S TÍM?díky koumáci za každou radu
Hmmm, zkuste ovaladače znovu přeinstalovat. Jinak, pokud chcete změnit rozlišení obrazovky, barevnou hloubku, obnovovací frekvenci, tak posatčí ovládací panel Zobrazení.
Ovladace pro system aby byl zadobre s atinou maj cca 30mb ati catalyst center ma 100-200mb a obsahuje jak program tak ovladace..takze si ten programek najdi a stahni..nejlepe pred tim vycisti registry ccleanerem a pak instaluj..
doplněno 06.11.10 23:36:Již bylo zodpovezeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.