Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače ati

Od: bohousek9* odpovědí: 5 změna:

zlobyli me hry kdyz jsem je spouštěl vždy se mě sekl počítač tak jsem použil programek na odstranění ati z počítače...nasledně jsem nainstaloval nejnovější ovladace a problem je vyřešen...jenomže ted když spustím Control Center tak mi to hodí hlašku SYSTEM WINDOWS NEMUŽE NAJÍT POLOŽKU CLI.UJISTĚTE SE ,ŽE JE NÁZEV ZADÁN SPRÁVNĚ A AKCI OPAKUJTE! CO S TÍM?díky koumáci za každou radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Hmmm, zkuste ovaladače znovu přeinstalovat. Jinak, pokud chcete změnit rozlišení obrazovky, barevnou hloubku, obnovovací frekvenci, tak posatčí ovládací panel Zobrazení.

bohousek9*
hodnocení

ovladače jsem zkoušel přeinstalovat už několikrat vždy stejný efekt...nejde spustit Control Center...a chtěl bych aby mi fungoval,ale dik za radu

bohousek9*
hodnocení

tak opravdu nikdo neví?

hodnocení

0x

Ovladace pro system aby byl zadobre s atinou maj cca 30mb ati catalyst center ma 100-200mb a obsahuje jak program tak ovladace..takze si ten programek najdi a stahni..nejlepe pred tim vycisti registry ccleanerem a pak instaluj..

doplněno 06.11.10 23:36:

Již bylo zodpovezeno.

bohousek9*
hodnocení

nevím jestli jsem te pochopil spravně ale me ovladače na system funguji dobře...jen mi nejde Control Cente

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]