Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, s Facebookem začínám a chtěla bych odstranit tzv. Zeď. Nedaří se mi to odstranit. Poradíte mi, jak na to? Dík Petra
Také jsem toho názoru, ale dá se ovlivnit, kdo může a nemůže vkládat na Vaši zeď příspěvky a kdo je může a nemůže vidět
...nějak to jít musí , když kliknu na Profil, tak se zobrazí Zeď a vedle doho Informace - to jen pro upřesnění...te´d jsem se dívala namátkově na nějaký lidi a někteří tam Zeď vůbec nemají, pouze ty Informace... Prosím, prosím, poraďte, jak tu Zeď odstranit... P.
Zeď, informace a fotky smazat nejdou. A ti "nějací lidé" mají určitě nastaveno kdo může a nemůže jejich zeď vidět. Koukněte na své přátele, co máte v seznamu, který z nich to tam nemá.Zeď budou mít všichni, alespoň u mě to tak je Jen třeba přátelé Vašich přátel ne, protože mají nastaveno, že zeď mohou vidět pouze přátelé.
Aha, tak dík za vysvětlení . A můžeš mi prosím napsat postup, jak mít tu zeď pro všechny neviditelnou? Peťka
Díky moc, ale sice jsem nyní na - upravit nastavení, ale nevím, pod čím ta Zeď je? Kde to mám najít? Abych ty věci na Zdi viděla jen já a nikdo jiný... Děkuju P.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.