Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CS 1.6 - hacky

Od: alboresss odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Hraju CS 1.6. Na mojem oblíbeném servru jsou skoro samí hakři a já chci jim "nakopat prdel". Když zkusím něco stáhnout, tak je v tom vir... Neví někdo nějaký odkaz na hacky do CS 1.6? (Wallhack, ambiot, autoshoot)

Díky všem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalll*
hodnocení

0x

Hackujou blbečci;)

hodnocení

0x

ono to může být také trochu jinak... ti lidé, kterým chceš nakopat pozadí a nazýváš je hackery, mají proti tobě zřejmě pořádný náskok...

většinou ti "hakři"o tom něco ví, teda o počítačích, programech, hackování, virech a odvirování, a vůbec okolo... takže pokud by jsi je chtěl doběhnout a nakopat jim, budeš muset trochu přidat, a myslím si, že tady rychlé nohy nepomohou...

Lenin sice o počítačích nic nevěděl, ale v jednom měl a bude mít pravdu...UČIT SE, UČIT SE, UČIT SE! Pokud ti to nic neříká, tak tady: cs.wikipedia.org/...

Není možná špatné hrát CS 1.6, ale lepší by bylo vniknout hlouběji do toho, o čem asi ještě víš málo... mně to vůbec nic neříká , to CS 1.6 ale začal jsem na google.com/...

miirraa2222*
hodnocení

0x

Tak já hraju crossfire je to dobrá hra něco jako CS source a taky jsou tam hekři a mě to sere ale v dnešní době nic neseženeš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]