Nejste přihlášen/a.
dobrý den, poradil by mi někdo jak stahovat na hellspy? jenom se to dá do moje downloady a nic se neděje
děkuji
Dobrý den,
jelikož do pc Vám nikdo z nás nevidí tak si těžko ověříme Váš postup stahování. Pokud se Vám zdá zdejší fórum neprofesionální, tedy málo odborná rpo Vaše znalosti a možnosti, tak Vám nic nebrání obrátit se na technickou podporu Hellspy která je placená (z registrací) hellspy.cz/...
Berte rovnou tuto odpověď jako upozornění na nevhodné chování a hlavně urážení uživatelů kteří se Vám snaží poradit, příště už to budu řešit jinak
ty d****e já nechci stahovat péčka já sem stahoval percy jackson zloděj blesku a de mi o to že sem si zaplatil kredit a njdou stahovat filmy ... když neumíš radit tak di pryč
Stahovat můžeš pouze jeden soubor za den. Tak klikni na toho Percy jackon jak máš označený v černým kroužku a pak dej stáhnout zdarma.
doplněno 06.11.10 23:06:ne... máš internet explorel...
Navíc tam máš "Staženo" enštejne
tak vy ste mi teda poradili tvl měli by tady radit jenom profesionálové a né nějaký amatéři který nic nevěděj ... kam ten svět spěje :D
Otázka byla profesionálně posouzena a vyhodnocena takto: PROBLÉM JE MEZI KLÁVESNICÍ A ŽIDLÍ!
Tak proč to řešíš s námi? Napiš na hellspy podpoře. Ty ti poradí na 100 procent. Ale to bys první musel specifikovat svůj problém.
Máš google chrome? jestli ano tak se ti nezobrazuje klasicky tabulka kam to chceš ukládat ale úkládá se ti to do myslím že download google, ale to ted nevím určitě.
doplněno 06.11.10 23:10:
A nemáš náhodou ten film někde v PC aniž bys o tom věděl? Zkoušl jsi už WIN+F a zadat třeba ,,percy"?
doplněno 06.11.10 20:07:A taky byl nic nepsal o inteligency zdejších lidí,nikdo nejsme u tebe doma a myslím si,že ty taky zrovna nebudeš žádnej Einstein,tak alespoň nekritizuj ostatní.Tady je poradna,ne žádná ,,vševědárna".
Jinak bych byl také pro PEBKAC jak píše kolega výše...
Z hellspy to zdarma jde, ale jenom prvnich 3 000 MB. musi se zadat telefon, aby se nevytvarelo hodne uctu, ale na vyzkouseni a treba stazeni par veci to je ok.
kazdopadne ja hellspy pouzivam rad i kdyz se musi platit. je to fakt pohodlny a tech par korun mi za to stoji a nemusim cekat treba 2 hodiny, az se neco vetsiho stahne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.