Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace češtiny Tune up

Od: mildaivos odpovědí: 12 změna:

Do kreré složky v Program files mám nainstalovat češtinu..

Instalace češtiny Tune up

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uda1966*
hodnocení

1x

Pokud máte nabouraný systém a nechodí korektně tak tyto programy vám nepomůžou ale naopak ten systém dorazí.

Programy tohoto tipu nejsou k ničemu.

Řešte to reinstalací systému a poté záloha.

hodnocení

0x

Pokud je to instalátor tak bych radit do té ve které je tune up. Pokud to je ručo tak buď odhadem který adresář v tune up a nebo si přečti návod na instalaci, který u té češtiny snad je...

mildaivos
hodnocení

Našel jsem návod ale napřed si nechám schválit postup aby nadošlo k nějaké nehodě :) píše se.. Čeština č.1 ..otevřít správce uloh / přepnout na procesy / ukončit vše co začná tune up / instalovat aktualizovat program a stejný postup u češtiny č.2

Instalace češtiny Tune up #2
mildaivos
hodnocení

Celkový návod

Instalace češtiny Tune up #3

Nu a co přesně neni jasné...

mildaivos
hodnocení

Píše mě to nějaký varování ...ale to se týká asi jen toho tune up..?

Instalace češtiny Tune up #4

Zrovna u toho procesu by to vadit nemělo :) Pokud neukončíš něco co systém potřebuje a to neni tune up;)

Příště hlášky foť přes alt+print screen- vybere to jen aktivní oblast ;)

mildaivos
hodnocení

Nejde a .. nebudu se rozčilovat *zed**nevi**bum*dík za rady

sondaw*

Zdravím, pokud ti nejde ani podle přiloženého návodu nainstalovat čeština tak buď rád, že to nejde. TuneUp v rukou nezkušeného může klidně nabourat systém tak, že ani nenaběhne (Bena jistě nebude souhlasit) nebo budeš mít se systémem problém. Klidně si nainstaluj CCleaner, je česky a pro běžného uživatele zcela dostačující

bena*
hodnocení

0x

Tak počítač spusťte v Nouzovém režimu (stisk F8 po spuštění počítače) a instalaci češtiny pak spusťte. Počítač bude nastartoiván v minimální konfiguraci. Snad by to mělo jít.

Ještě kontrolní otázka - je ta čeština určená pro stejnou verzi jako máte instalovanou na počítači?

mildaivos
hodnocení

Mám problém se starttem PC. Bylo mě doporučeno zreinstalovat operační systém včetně zformátování systémového disku a pokud by to nepomohlo ..že je problém hardwerového rázu - ukol pro odborníka. Já tomu moc nerozumím.. tak se nepouštím do žádných větších akcí *stop*. Doporučen byl právě i Tune up aby se vyhnulo těmto operacím ale výsledek je o něco lepší i když problém se startem PC dá se říct setrvává. Asi budu muset se obrátit na známýho :) i když dojel z Kanady na zimu sem a věnuje se teď alkoholu.. dovezl nějaký instalační cd tak že by to zrovna přeinstaloval na Windows7. Pokud se týká ještě té češtiny tak byla u programu a v nouzovým režimu to taky nešlo..*plac*

bena*

Tak zkuste jiný podobný čistič.

Například Advanced SystemCare (je česky a zdarma). Ke stažení zde → studna.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]