Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,včera jsem si po dosluhujícím stolním pc pořídil notebook,teď přemýšlím o wifi připojení,ale nevím jaký router koupit (vůbec se v tom nevyznám),aby vše fungovalo jak má. Teď jsem na internet připojen kabelem,který vede ze střechy do bytu a do notebooku (ani nevím,jak se tomuto připojení říká). Poradíte jaký router pořídit,abych ten kabel do něj zastrčil a byl příjem wifi?
Děkuji za případné reakce
Dobrý den. Kupte se prostě router s wifi. Jestliže Vás notebook wifi má, tak signál chytat budete. Nemusíte za něho vydávat nějaké horentní sumy. Třeba nějaký od firm D-link Belkin, Zyxel. taky Telefonica O2 cosi nabízí. Anebo zkuste kontaktovat svého provozovatele internetu, jestli by Vám něco nenabídnul. Nebo mrkněte na nějaké internetové e-shopy a hledejte "síťové prvky".Určitě si vyberete. Ony ty routery jsou stejně všechny na jedno brdo vyráběné v Číně, hlavně aby to mělo wifi. Hm, teď mě napadá, Vy asi máte ADSL připojení k internetu, že. Nebo bezdrát? Jestliže se v tom vůbec nevyznáte,tak ještě zkuste zajít do obchodu se IT technikou, prodavači Vám třeba ochotně nabídnou. Já např. mám router s wifi od O2, jelikož mám ADSL připojení k internetu. Díky routeru wifi ale můžeme chytat signál kdekoliv v bytě.
Jedna konkrétmí nabídka na Aukru (ale jen pro ověřené kupující): aukro.cz/... je aktivní do zítřka do večera.
Nu budu předpokládat, že nemáš ADSL.
Tak třeba tenhle:
dvtech.shop.ekatalog.biz/...
Pokud chceš něco na cenu tak se ptej na TP-link, to budeš mít s wifi okolo 500kč
A nebo sweex dvtech.shop.ekatalog.biz/...
Nicméně každý router musíš nastavit, jako že ho doneseš domu, píchneš net do wan portu a ono ti to pojede přes wifi na noťasu, to sice pravděpodobné je, ale bude to nenastavená prasárna- bez zabezpečení atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.