Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PaySafeCard - nákup> platba

Od: skylen* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

chtěl bych si konkrétně koupit hru "The Warz" přes PaySafeCard jelikož jiná možnost není (platba v hotovosti), ale dráždí mě jedna otázka. Pokud "tam" platím v eurech a já si to koupím za Kč (v nějakém obchodě), tak se mi to jako samo převede? A taky mě zajímá když je to na hranici (tím myslím např 298 Kč) a PaySafeCard jde koupit jen za 100 Kč, 300 Kč, ... Kurzy se furt hýbou a tak kdyby jsem si koupil v tomto případě tedy za 300 Kč a ono by to pak stálo např. 301 Kč tak by jsem si asi musel tím pádem koupit zase o 100 Kč i když to nespotřebuju takže by to bylo celkem na nic, tomu se nedá asi nějak vyhnout?

Děkuji předem za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

brunclik*
hodnocení

0x

Můžeš sem dát odkaz na ten obchod?

Já používám PSC při placení premium účtu v jedné onlinovce, cena je v EUR, ale v průběhu platby se ukáže přepočet na Kč. Kurs je někde na stránkách PSC (momentálně 300 Kč je i s poplatkem 11.41 EUR). Ale netvrdím, že je to pokaždé, proto chci ten odkaz, ať se podívám.

S tou cenou třeba 301 Kč - ono pokud si přikoupíš ten kupón za 100 Kč, tak zbytek tam zůstane a může se využít při příští platbě za něco (platbu lze poskládat i z více kupónů). Bohužel, jinak to nejde.

skylen*
hodnocení

Myslíte obchod, kde si koupím tu PSC? Na co to potřebujete vědět? ...

doplněno 09.11.12 16:47:

www.thewarz.com

secure.xsolla.com/...

fastchs
hodnocení

0x

když sem posledně kupoval tak my chybělo 0,01 euro ;)

abc*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Pay Safe Card platba se vždy automaticky převede na koruny.A s tou měnou je to tak,jak říkáte bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]