Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych si konkrétně koupit hru "The Warz" přes PaySafeCard jelikož jiná možnost není (platba v hotovosti), ale dráždí mě jedna otázka. Pokud "tam" platím v eurech a já si to koupím za Kč (v nějakém obchodě), tak se mi to jako samo převede? A taky mě zajímá když je to na hranici (tím myslím např 298 Kč) a PaySafeCard jde koupit jen za 100 Kč, 300 Kč, ... Kurzy se furt hýbou a tak kdyby jsem si koupil v tomto případě tedy za 300 Kč a ono by to pak stálo např. 301 Kč tak by jsem si asi musel tím pádem koupit zase o 100 Kč i když to nespotřebuju takže by to bylo celkem na nic, tomu se nedá asi nějak vyhnout?
Děkuji předem za rady
Můžeš sem dát odkaz na ten obchod?
Já používám PSC při placení premium účtu v jedné onlinovce, cena je v EUR, ale v průběhu platby se ukáže přepočet na Kč. Kurs je někde na stránkách PSC (momentálně 300 Kč je i s poplatkem 11.41 EUR). Ale netvrdím, že je to pokaždé, proto chci ten odkaz, ať se podívám.
S tou cenou třeba 301 Kč - ono pokud si přikoupíš ten kupón za 100 Kč, tak zbytek tam zůstane a může se využít při příští platbě za něco (platbu lze poskládat i z více kupónů). Bohužel, jinak to nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.