Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už několik dní se mi objevuje v rámečku Zpráva z webové stránky:out of memory at line:6.Objeví se, když kliknu na nějakou zprávu z tisku.Poraďte, prosím, jak odstranit.Zkusil jsem obnovu systému nástrojem vrátit změny ale nepomohlo to. Díky.
Já jsem udělal tedy následující kroky:
1) Zkontroloval jsem zabezpečení pc, všechny antiviry, které mám (tj. proběhlé, či žádané a ještě neuskutečněné aktualizace apod.)
2) Zdarma stáhnul, nainstaloval na slunečnice.cz => program "Ccleaner" => "Vyčistil jsem tak "pc" od cookies apod.! Mj. je skutečně výborný!
3) Aktualizoval jsem, zadal nové verze používaného prohlížeče!
4) Smazal jsem přebytečná videa, byť vím, že tohle nemá nic společného s hlavním "diskem"!
Dnes mi již pc - po dvou dnech - neukazuje žádné příkazové okénko typu "Zpráva: Out of memory at line: 1"! V klidu jsem se toho přes noc práce zbavil! A propo, mám dokonce pocit, že se mi rychlost pc výrazně zvýšila!
hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.