Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netmonitor - Zkušenosti?

Od: vlk95® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat na zkušenosti s programe od firmy netmonitor, který ukládá do statistik všechny web stránky. Je tu nějaké nebezpečí? netmonitor.cz/...

Chci si to nainstalovat ale nejsem si jistý bezpečností.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

A za to něco je, aby se zatěžoval systém? K čemu to, aby někdo věděl, kam chodím, a já nevím ani, po čem to v pc šmejdí? Už tak stačí, že některé weby si stáhnou majla a pak zasílají, zasílají... Pro mne stačí historie. A těší mne, že za říjen bylo na mé stránky 18849 přístupů.

hodnocení

Rozhodl jsem se že to nebudu instalovat.

PS: Jak se dá smazat otázka?

výtka
Upozornění od sys maverick 03. 11. 2010 17:27:00
ad PS- ve tvojich možnostech to není a ani nevidim důvod proč
marenka*

Vlku, proč smazat, vyskakuje to každému a zrovna mě to zajímalo, co Ti odpověděli druzí. Já osobně bych se na to vykašlala, protože mě Norton hlásí nebezpečí, vteřinu poté, co vyskočí to okno. A já jsem taková, že svému antiviru věřím. (pro jistotu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]