Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte mi. Z ničeho nic mi přestal fungovat Internet Explorer 8. Při kliknutí na ikonu Exloreru na ploše se mi otevře okno a okamžitě se zavře.Nevím co s tím dělat .Děkuji
Zkuste skočit do Ovládacího panelu Možnosti Internetu. Tam přejděte na záložku Programy a tam klikněte na Obnovit... a pro jistotu restartujte počítač.
Selže-li, pak pokud máte Windows XP nebo Vista, tak přejděte do systémového adresáře (většinou c:Windows) do složky ie8 a tam najdete složku spuninst. Ve složce spunint je soubor spuninst, kterým odinstalujete IE 8. Po odinstalaci IE8 restartujte počítač a otevřte původní verzi (většinou IE6). Pokud po restartu počítače se spustí šestá verze IE, nainstalujte sedmou a poté osmou verzi. Pokud se po restartu počítače objeví sedmá verze, nainstalujte osmnou verzi.
A ještě mě napadlo - odkdy to dělá? Obnovení systému jste nezkoušel?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.