Nejste přihlášen/a.
Platí akce O2 internetu na doma za 400 Kč ( www.o2.cz/osobni//...) jen pro nové zákazníky, nebo i pro stávající. Myslím že jen pro nové, ale nemůžu to nikde najít, tak se radši ptám.
Určitě jen pro nové zákazníky![]()
Ale jak jsme to udělali my, když byla akce kdysi za 500kč ... Já smlouvu na sebe zrušil a manželka hned uzavřela novou a bylo hotovo. A po roce, když se blížil konec 12 doby za tu cenu 500kč jsem zavolal na O2 a ptal se za jakou cenu to budu mít od příštího měsíce, a když mi řekli tuším za 800kč, tak jsem chtěl smlouvu zrušit a byla mi nabídnuta cena 580kč, tak jsem souhlasil a bylo ...
Jen tak mezi námi
, jsou to prevíti ![]()
![]()
Zavolejte na linku O2 a zeptejte se na akci za 400kč a co musíte udělat, aby jste tu cenu měl taky, jinak že vypovíte smlouvu ... ![]()
Včera jsem toto řešil-máme oba ten za 400 a 700 u rodičů-došlo nám že vlastně za dvě stejné věci platíme o 100% více.Zavolal jsem operátora ten řekl 400kč bylo akční a konec.Tak jsem řekl že ten drahý chci ihned ukončit a přejdem jinam-áááááá rychle mně přepojili někam a už mám oba za 400...![]()
Už několik let mám smlouvu na O2 - TRIO.Tedy linku,vysokorychlostní internet a TV.Přišla mi nabídka na mobilní VSR internet a když jsem sdělil,že je to pro důchodce příliš drahé,tak mi navrhli,že mi sníží limit hovoru na pevné lince zdarma a přesunou na ten internet,tak mi ten mobil přijde na 280 Kč.Jediný problém je,když se s NTB pohybujete v pohraničí.začne se stahování dat dít v ROOMING programu a spojení se prodraží.
JABRAKA
Ono lze u mobilního internetu vždy nějak nastavit - pouze domácí síť nebo zakázat cizí sítě - nic se neprodraží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.