Nejste přihlášen/a.
Platí akce O2 internetu na doma za 400 Kč ( www.o2.cz/osobni//...) jen pro nové zákazníky, nebo i pro stávající. Myslím že jen pro nové, ale nemůžu to nikde najít, tak se radši ptám.
Určitě jen pro nové zákazníky
Ale jak jsme to udělali my, když byla akce kdysi za 500kč ... Já smlouvu na sebe zrušil a manželka hned uzavřela novou a bylo hotovo. A po roce, když se blížil konec 12 doby za tu cenu 500kč jsem zavolal na O2 a ptal se za jakou cenu to budu mít od příštího měsíce, a když mi řekli tuším za 800kč, tak jsem chtěl smlouvu zrušit a byla mi nabídnuta cena 580kč, tak jsem souhlasil a bylo ...
Jen tak mezi námi, jsou to prevíti
Zavolejte na linku O2 a zeptejte se na akci za 400kč a co musíte udělat, aby jste tu cenu měl taky, jinak že vypovíte smlouvu ...
Včera jsem toto řešil-máme oba ten za 400 a 700 u rodičů-došlo nám že vlastně za dvě stejné věci platíme o 100% více.Zavolal jsem operátora ten řekl 400kč bylo akční a konec.Tak jsem řekl že ten drahý chci ihned ukončit a přejdem jinam-áááááá rychle mně přepojili někam a už mám oba za 400...
Už několik let mám smlouvu na O2 - TRIO.Tedy linku,vysokorychlostní internet a TV.Přišla mi nabídka na mobilní VSR internet a když jsem sdělil,že je to pro důchodce příliš drahé,tak mi navrhli,že mi sníží limit hovoru na pevné lince zdarma a přesunou na ten internet,tak mi ten mobil přijde na 280 Kč.Jediný problém je,když se s NTB pohybujete v pohraničí.začne se stahování dat dít v ROOMING programu a spojení se prodraží.
JABRAKA
Ono lze u mobilního internetu vždy nějak nastavit - pouze domácí síť nebo zakázat cizí sítě - nic se neprodraží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.