Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na stahování filmu zdarma?

Od: sarka30 odpovědí: 4 změna:

můžete poradit nějaký volný program? stahovala jsem na uložto, ale už mi to nějak nejde.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

2x

ulozto je program?*zed*

doplněno 02.11.10 13:58:

jinak web ulozto stale funguje - jen vypada trochu jinak

sarka30
hodnocení

Pardon, omluva tedy .Mě to nějak blbne to Uložto , a byla jsem zvyklá na starší, ale jd ejen o zvyk.

Zkus definovat slovo blbne... Ale v prvé řadě smaž offline cache prohlížeče- pro IE to je nástroje, moznosti internetu, historie procházení-odstranit. Je možné že to je zvorané jak se ulozto měnilo. Ale pokud jde o rychlost tak to nepomůže- mě jede často taky pomalu

bena*
hodnocení

0x

Pokud myslíe program na stahování z Ulož.to, tak mohu doporučit Freerapid Downloader (je bez instalace a v češtině).

Pokud myslíte obdobnou službu pro ukládání dát, tak existuje Share-rapid.com (funguje na podobné principu - stačí dát do vyhledávačky heslo a ona najde soubory, které pak můžte stáhnout).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]