Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze odinstalovat MS office

Od: dixconset odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

dal jsem počítač do "obnovit do dřívějšího stavu" a omylem jsem si obnovil trial versi MS Office. Nelze to odinstalovat. Dal jsem program files a smazal celou složku kde byl Ms office aninstalován. Smazal jsem i registry. Ale pořád to tam je. Když dám pravé tlačítko myši -> nový tak tam mám word, exel, atd... Když to chci otevřít tak mi to ukazuje tabulku chyba instalace. Co teď?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Odinstalovat a smazat je velký rozdíl. MS Office je nutno odinstalovat.

hodnocení

0x

Programy se odinstalovávají. Mazání v program Files je špatně, tam bys mohl najít odinstalátor MS Office případně bude v Změnit a odebrat programy . Takže nejlíp bude když MS office zase nainstaluješ a pak odinstaluješ

re*
hodnocení

A půjde to nainstalovat? Aby se mi tam neukazovala tabulka např. instalace se nezdařila, chyba xxx, nebo aby se mi to nepřelo s open offce org

ladinpraha*

Sáhni do koše a dej obnovit složku, kterou jsi smazal.

re*
hodnocení

Na to už je bohužel pozdě... To jsem smazal tak před cca měsícem

ladinpraha*

Tak jedině zkusit znovu nainstalovat a pak odinstalovat. Ale pokud takhle zacházíš i s ostatními programy, tak by bylo nejúčinnější zformátovat disk a přeinstalovat Windows.

re*
hodnocení

Jejda. To já neumím. Kolik by mě stála oprava kdybych to dal do servisu?

doplněno 01.11.10 23:02:

A co recorvfery CD? Pomohlo by to?

ladinpraha*

Recovery ti nevyčistí počítač, to je jenom na obnovení systému. A to je ti houby platný, když ti tam zůstane různý "smetí".

Servis je drahý, když jsem se kdysi na něj díval, tak si za instalaci SW počítali 700 - 1000 Kč za hodinu. Nevím, jak je to teď, asi jak kde. Lepší je pozvat známého, který umí.

Souhlas..v servisu si za rutinni mackani entru a polozky next uctuji jak kdyby instalovali sw pro USA army..videl jsem cenik a kdybych si to u znamych uctoval tak jsem v baliku..

rv*
hodnocení

0x

Vymazal jste adresář, kde byla největší část MS Office. Správně se to dělá odinstalací, která odstraní i ty ostatní části. Nechte to tak a když u vás bude někdo, kdo tomu rozumí, tak provede instalaci + deinstalaci

troja*
hodnocení

0x

Pokud máte nainstalovaný CCleaner, tak v Nástroje vyhledejte zbytek, respektive tan prg. který chce te odinstalovat. Jinak jsou i jiné nástroje, n.př. Revo Uninstaler

hodnocení

0x

Netušim co je to za office, takže si to najděte sám, microsoft má snad pro každý office nějaký postup nebo cleaner: google.cz/...

mydigitallife.info/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]