Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dal jsem počítač do "obnovit do dřívějšího stavu" a omylem jsem si obnovil trial versi MS Office. Nelze to odinstalovat. Dal jsem program files a smazal celou složku kde byl Ms office aninstalován. Smazal jsem i registry. Ale pořád to tam je. Když dám pravé tlačítko myši -> nový tak tam mám word, exel, atd... Když to chci otevřít tak mi to ukazuje tabulku chyba instalace. Co teď?
Programy se odinstalovávají. Mazání v program Files je špatně, tam bys mohl najít odinstalátor MS Office případně bude v Změnit a odebrat programy . Takže nejlíp bude když MS office zase nainstaluješ a pak odinstaluješ
A půjde to nainstalovat? Aby se mi tam neukazovala tabulka např. instalace se nezdařila, chyba xxx, nebo aby se mi to nepřelo s open offce org
Tak jedině zkusit znovu nainstalovat a pak odinstalovat. Ale pokud takhle zacházíš i s ostatními programy, tak by bylo nejúčinnější zformátovat disk a přeinstalovat Windows.
Jejda. To já neumím. Kolik by mě stála oprava kdybych to dal do servisu?
doplněno 01.11.10 23:02:A co recorvfery CD? Pomohlo by to?
Recovery ti nevyčistí počítač, to je jenom na obnovení systému. A to je ti houby platný, když ti tam zůstane různý "smetí".
Servis je drahý, když jsem se kdysi na něj díval, tak si za instalaci SW počítali 700 - 1000 Kč za hodinu. Nevím, jak je to teď, asi jak kde. Lepší je pozvat známého, který umí.
Netušim co je to za office, takže si to najděte sám, microsoft má snad pro každý office nějaký postup nebo cleaner: google.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.