Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvýšit kapacitu disku

Od: majak* odpovědí: 12 změna:

potřeboval bych poradit pc má kapacitu 320GB ale místní disk pracuje na 40GB jak se dá zvýšit nebo vytvořit nový

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

PC žádnou kapacitu nemá! Kapacitu neboli velikost má disk. Jak velký máš disk? Máš jeden nebo víc?

majak*
hodnocení

mám 320GB HDD je to dvoujádro ale nevím kolik je jich tam místní disk mám jen jeden

ladinpraha*

Dvoujádro je procesor, to nemá s HDD nic společného.

Máš disk 320 GB, tak co plácáš o 40 GB? Máš ho vcelku nebo rozdělený? A co vlastně chceš?

alf*

nepleť sem jádra. Pokud máš jeden místní disk, tak stiskni WIn+E a pak na tom místním disku pravítko a vyber vlastnosti a napiš sem co je uvedeno u

Využité místo:

volné místo:

kapacita:

majak*
hodnocení

tak místní disk C využite místo 35,9GB volné3,09GB kapacita 39,0GB. Ale HDD mám 320GB

Zdá se že máte HDD rozdělený na 2 disky a ten větší není aktivní. Podívejte se : Start - Nastavení - Nástroje pro správu - Správa počítače - Správa disků, kde si přečtete stav vašeho HDD a můžete upravovat jeho stav.

majak*
hodnocení

díky za pomoc tohle bylo to pravé už jsem rozchodil celej HDD

ladinpraha*

A máš tam ještě jiný disk?

majak*
hodnocení

jiný disk už tam není tak nevím jak to zvěčit

ladinpraha*

Podle všeho tam máš HDD 40 GB. Nevím, jak jsi přišel na to, že tam máš 320 GB.

majak*
hodnocení

tak proč když to dám do biosu tak me to ukazuje že je tam 320HDD tak co to teda je a v papírech od pc je taky psáno 320HDD

juvla*
hodnocení

0x

Pravděpodobně ho má rozdělený na "systém" a "data".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]