Nejste přihlášen/a.
Mam netbook Dell inspirion Mini, nedavno jsem si vsimla, ze mi preskakuje kurzor v textu a to zcela samovolne, aniz bych se cehokoliv dotkla. Myslela jsem si, ze to delam treba ja, ze se neceho nechtene dotknu, ale uz jsem si overila, ze kurzor z niceho nic sam preskoci, aniz bych mela ruce nad klavesnici. Pokrocile ovladani pomoci touch padu mam vyple, pouzivam beznou mys pres USB. Jen pri psani tohoto dotazu mi to v textu preskocilo 5x. Nevite, prosim, nekdo, co to muze byt a jak to odstranit? Na internetu jsem nic nenasla a ani nevim, jak to hledat.
na čem leží myš? Není na černém, sklěněném nebo nějakém lesklém povrchu? Fakt je, že asi před rokem se mi to také u Dellu stávalo a pokud mi paměť slouží tak jak problém přišel tak odešel.
mys lezi tak ruzne, kde zrovna jsem, ale cerny nebo leskly povrch nemam nikde, tak toto vylucuji. Spis jestli neni potiz nekde "uvnitr", nebo jestli to neni nejaky vir. Nemate s tim nekdo zkusenost? Zacalo mi to delat pote, co jsem si znova nainstalovala OS, ale tento proces probehl jak mel, podle prilozenych CD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.