Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Docházka zaměstnanců - jaký program

Od: visa* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, sháním program kde by na ploše bylo malé okno do kterého by si zaměstnanec zaspsal své jméno a heslo, pod tím dvě tlačítka - příchod a odchod - , chci aby to zapsalo čas podle systémového času pc a aby to sestavilo tabulku zaměstnanců a jejich odpracované hodiny. existuje něco takového?

děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

2x

Takže to poběží na jednom počítači pro všechny? Tedy takové PC píchačky?

visa*
hodnocení

ano o to mi jde :) děkuju za pochopení

otis
hodnocení

0x

podle mě ano. pracoval jsem před nějakou dobu jako brigádník a při nástupu na pracoviště jsem přiložil otisk prstu na malý skenr, který byl propojen do pc a nějakého programu. tím mě pc identifikoval, při odchodu se dělo totéž. Jméno programu bohužel však neznám

visa*
hodnocení

děkuju ale nepochopil jste mě, nechci jakekoliv hardwarové řešení. Ty tlačítka byly myšleny na klikniti myší, ale děkuju :)

jip*
hodnocení

0x

Nejprve si musíte ujasnit, co vlastně požadujete. Pro kolik zaměstnanců to má fungovat, jak ovládají počítač, když si příchody a odchody mají zapisovat sami. Jestliže přicházejí zhruba ve stejnou dobu, nebudou muset čekat a nebudou nespokojení? Hledají písmenka po klávesnici nebo budou přemýšlet, jak to oblafnout? Jak půjdou údaje opravovat, protože chyby vzniknou vždy, bude tam identifikace, kdy a proč se to opravovalo? A kdo? Co když si nevzpomenou na heslo, nebo naopak ho předají jinému, aby to za ně naťukal? Nebo bude u počítače dozor?

Když se ptáte zde, asi chcete nějaký freeware. Nezbývá než hledat, zkoušet, co by vám a OS vašeho počítače vyhovovalo, případně popřemýšlet i o plné placené verzi. Možná se vám ozve někdo, kdo s docházkou má zkušenosti, jinak je hledání na vás. Pro začátek, co jsem viděla na Slunečnici:Docházka ID-Ware Lite 1.1.6.135

doplněno 02.11.10 08:03:

Ten smajlík se mi nějak udělal z velkého "D"

vs*
hodnocení

0x

Kupovali jsme software od MKNet ( mknet.cz/...

Je to produkt s názvem Time manager. Kromě docházky sleduje i čas strávený na různých projektech a pod...

visa*
hodnocení

děkuju všem vyřešeno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]