Nejste přihlášen/a.
Ahoj, sháním program kde by na ploše bylo malé okno do kterého by si zaměstnanec zaspsal své jméno a heslo, pod tím dvě tlačítka - příchod a odchod - , chci aby to zapsalo čas podle systémového času pc a aby to sestavilo tabulku zaměstnanců a jejich odpracované hodiny. existuje něco takového?
děkuju
podle mě ano. pracoval jsem před nějakou dobu jako brigádník a při nástupu na pracoviště jsem přiložil otisk prstu na malý skenr, který byl propojen do pc a nějakého programu. tím mě pc identifikoval, při odchodu se dělo totéž. Jméno programu bohužel však neznám
Nejprve si musíte ujasnit, co vlastně požadujete. Pro kolik zaměstnanců to má fungovat, jak ovládají počítač, když si příchody a odchody mají zapisovat sami. Jestliže přicházejí zhruba ve stejnou dobu, nebudou muset čekat a nebudou nespokojení? Hledají písmenka po klávesnici nebo budou přemýšlet, jak to oblafnout? Jak půjdou údaje opravovat, protože chyby vzniknou vždy, bude tam identifikace, kdy a proč se to opravovalo? A kdo? Co když si nevzpomenou na heslo, nebo naopak ho předají jinému, aby to za ně naťukal? Nebo bude u počítače dozor?
Když se ptáte zde, asi chcete nějaký freeware. Nezbývá než hledat, zkoušet, co by vám a OS vašeho počítače vyhovovalo, případně popřemýšlet i o plné placené verzi. Možná se vám ozve někdo, kdo s docházkou má zkušenosti, jinak je hledání na vás. Pro začátek, co jsem viděla na Slunečnici:Docházka ID-Ware Lite 1.1.6.135
doplněno 02.11.10 08:03:Ten smajlík se mi nějak udělal z velkého "D"
Kupovali jsme software od MKNet ( mknet.cz/...
Je to produkt s názvem Time manager. Kromě docházky sleduje i čas strávený na různých projektech a pod...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.