Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Call of duty 4

Od: skylen* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den zas já.. Mám teď jeden takovej problém.Dříve jsem měl naistalovanej CoD4 pak jsem to odinstaloval ale jaksi taksi se to neodinstalovalo protože když spustim DvD(neorigo)tak tam je spusti singleplayer,mutliplayer a odinstalovat ať kliknu na co chci tak se jen vypne to menu a nic se dál nestane...ale žádnou složku s CoD4 vůbec nemám tak já už nwm..nikde to není ale když spustim DvD tak tam je play a odinstalovat? to nechápu. Prosím o pomoc.

Děkuji předem.

doplněno 01.11.10 13:48:

Ještě doplnim že mám nainstalovaný CoD5 a CoD6

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste počítač a registry pročistit pomocí programu CCleaner. Pak bych se zkusil podívat do adresáře, kam se hra instalovala a do složek Data Aplikací → uložené v C:Documents and SettingsJméno uživatele a C:Documents and SettingsAll users Data Aplikací se nachází i ve složce Local settings, která je ve složce Jméno uživatele. Tak tam se podívejte, jestli není v oných složkách něco spojeného s CoD 4.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]