Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film .mov

Od: mirasnovak* odpovědí: 6 změna:

Ahoj stáhnul jsem si z ulozto.cz film v partech viz foto, ale jde mi pustit jen první part což je asi 15minut, u ostatních to hodí error

Film .mov

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Filmy se musí sešít - slepit. S MOV bývá problém, programy je moc nerady. Doporučuji každý film zkonvertovat do MPEG nebo AVI. Pak je slepit bez rendlování např. AVI MPEG RM WMV Joiner boilsoft.com/... , nebo Mpeg Video Wizard DVD, Pinnacle, Corel Video Studio ...

mirasnovak*
hodnocení

mirasnovak*
hodnocení

špatný upload fota

doplněno 31.10.10 16:43:

tady je ten co jsem chtěl, díky za odpovědi

Film .mov #2
slonbonjohn*

Co se týče pístu, tak z něj bude hezkej popelník.*smich* A ty party s videem musíš všechny označit a sloučit do vytvořené složky.

mirasnovak*
hodnocení

hh, to bych taky rád udělal. Nejsou to party .RAR ale .mov. Když je označim a kliknu na ně pravim tak se prd stane

mirasnovak*
31.10.10 16:54
hodnocení

.

Film .mov #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]