Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se přihlásit na e-mail

Od: antonin76 odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny! Dnes jsem se chtěl podívat na svou e-mailovou adresu,ale když jsem zadal jméno heslo,tak se objevilo,že toto spojení není důvěryhodné a že firefox to zakázal,můžete mi někdo z vás pomoci vyřešit můj problém?Prý není platný nějaký certifikát,ale já tomu nerozumím.Děkuji mnohokrát za odpovědi.Antonín

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poradna*
hodnocení

2x

Tak že pro ujasnění :)
1.) Do jakého emailu? (seznam.cz , centrum.cz nebo atlas.cz)
2.) A jaký cerfitikát? ( VeriSign )

Čím více údajů poskytneš tím bude i pro tebe lepší odpověd

Kdybych byl nevětší debil tak ti napíšu :
Napiš si na podporu .

antonin76
hodnocení

Když se snažím vstoupit na svůj e-mail seznam.cz,tak z firefoxu naskakuje,že to není věruhodné,že není platný bezpečnostní certifikát.Děkuji

poradna*

A co třeba si ten cerfitikát v tom případě zaktualizovat? *frajer*

Tak se na tu hlášku vyprdni ne - víš kam jdeš. A tam ze seznamu si certifikát stáhni, nevím tedy proč, ale ode mne prohížeč chtěl certifikát jen na banking.

poradna*

chtěl certifikát jen na banking.

No přesně to je ten crfitikát VeriSing

Já jsem si to pročetl u banky a nainstaloval certifikát. Když ti to nepůjde, tak kontaktuj banku a ta poradí. Já mám dobrou zkušenost, rady e-mailem dávali rychle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]