Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám anglický program na tvorbu exe

Od: poradna* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den , zdravím vás

tak jsem sem zavítal , protože jsem měl takoví anglický program který vyrobil úplně všechno , bez znalosti kódu jen se tam vlastně přetáhnul ten objekt pro něj se nastavilo pravidlo a pak se to uložilo do exe , byl to moc výborný program a jedenčas se o něj i psalo v recenzích ale asi ten web smazali a já jsem s toho namrtvici né a né najít ten program .

*zed*

Pokud vám to pomůže tak snad asi nevím to stoprocentně se jmenoval : Vendeta ale jak jsem již psal není nic jistého ani ten program . Pokud mi ho někdo pomůže najít tak budu moc štastný
PS : Už ho hledám tak 2 měsíce a nemysletesi že jsem nepoužil google :-P *tuc*

*pivo* *afro* *ee* *andel*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poradna*
hodnocení

Jo a pokud by mě chtěl osobně kontaktovat tak můžete na emailu : l564@seznam.czje to veřejný mail nemusíte mít strach že to je osobní :) *pivo*

jolinar*

Přes tvorbu instalačních balíků jste hledal?

google.cz/...

poradna*
hodnocení

Právě že instalátor čí samorozbalovací archív ten neHledám!
On to byl program na tvorbu programu nikoliv instalatoru

ladinpraha*
hodnocení

0x

slunecnice.cz/...

nebo se podívej tady

slunecnice.cz/...

poradna*
hodnocení

Právě že instalátor čí samorozbalovací archív ten neHledám!

doplněno 31.10.10 15:23:

A ty mi sem hodíš link na tvorbu instalátoru :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]