Nejste přihlášen/a.
Nemohu otevřít žádnou otázku na poradně. - stařenka
jen doplním: Odkaz od Mavericka není jednoznačný. Microsoft sam urci jaky prohlizec muzete stahnout podle vasich Windows. Je tedy otazka, co Vam nabidnul a co jste si stahla.
Jestli Vam to nevadi, stahnete si Firefox download.mozilla.org/...Ano, poradil mi to i Admin, už to mám stažené, šedý rámeček je pryč, a já můžu na poradnu. Moc děkuji Pepane, která to nevzdala, a snažila se mi denně pomáhat. Děkuji všem, adminovi, že mně také radil, až se zadařilo. Mám radost. - stařenka
Já bych stáhnul a nainsatloval program CCleaner a vyčistil s ním jak registr, tak i počítač. Pak by to mělo jít bez problémů. Před čištěním vypněte internetový prohlížeč a další programy. Pro jistotu.
Nebo bych taky zkusil použít online čističku Windows Live OneCare (je přímo od Microsoftu) > onecare.live.com/...
ještě pořád ne? Chtělo by to třeba screen toho co vidíte/nevidíte...
když nejde nic otevřít... jak to, že tahle ano? nebo lze jen zadat otazku?
díky, tuhle hlášku znám osobně. Dělá to starý IE, mě na idnes.cz v práci (na poradte.cz mi to nezlobí). Znamená to, že používá starou verzi. Takže buď aktualizovat na verzi 8 nebo zkusit jiný prohlížeč (Opera, Firefox atd). Těšíme se na PT
Dobrý den, mojí milí rádci. Teď jsem dorazila z pracovních pochůzek do práce a vidím, že se mi snažíte pomoci. Jak přijdu večer domů, tak budu poslušna rad od Pepane, která mi věnuje čas a řeší můj problém s PC, se mnou. Doufám, že s pomocí všech vašich rad se dopracujeme k výsledku. - PT /stařenka/
Mavericku, poradil jsi mi vymazat historii, ale já zase nevěděla přesný postup, tak se mi to nedařilo. Zřejmě si odejel na dušičky, tak jsem to řešila s Pepane, když byla tak hodná a nabídla se mi věnovat čas. Zkusíme to dnes až přijdu z práce, snad se dopídíme cíle. Jinak také děkuji za radu. - PT /stařenka/
Koukni na mail z 29.10.2010
Ahoj, nevim o nikom, problém je zdá se jen u tebe, z toho co jsi mi
poslala nic nevyčtu, musela by jsi mi poslat obrázek přes klávesu print
screen a prožit do mailu přes klávesy ctrl + V
Zkus jiný prohlížeč, třeba operu. A co máš za prohlížeč?
Třeba ti ten mail nedošel?
Ano, Mavericku, tento mejlík mi přišel a právě, jak si mi poradil ten čudlík "PrtScr", tak jsem ti poslala tu stránku, jak vypadá ta šedá tabulka, asi se to nějak minulo, nebo ti to došlo? Pak už mi nic nepřišlo. - stařenka
Tak to od tebe asi neodešlo, nebo se ti to vrátilo
Ale to neřeš, já reagoval kvůli prohlížeči. V tomto případě ti opravdu mohu potrvrdit aktualizaci na IE8 a pak uvidíme microsoft.com/...
doplněno 01.11.10 15:00:Ale jsem rád že jsme se dobrali konce
Opravdu se těším, až mi PC doma zase poběží, být totiž tak dlouho bez poradny, je pro mně, jako být bez přátel.
Už od čtvrtka jsem se těšila do své práce,
kde mám druhý PC, abych byla zase se všemi v kontaktu.
- stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.