Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den,
stahuji filmy z Uloz.to a pokaždé se stahování v polovině vypne, nevím co s tím, stalo se mi to již několikrát.
Budu moc vděčná za jakoukoliv dobrou radu.
Předem díky za odpověď.
Jóža
Jaký používáš prohlížeč a jakou máš rychlost připojení? Z jiných stránek to stahuje normálně?
Windows Internet Explorer a rychlost by měla být 10MB bezdrátové připojení, avšak máme sdílené připojení na dva PC a já jsem připojená přes Wifi. A z jiných stránek jsem ještě nestahovala.
IE nepoužívám a neznám , není tam nějaké omezení na velikost stahovaných dat? Připojení k netu je stabilní, nepřerušuje se náhodou? Vyzkoušej stahování z jiného serveru, třeba warcenter.cz/...
Kdyz je malo "mista" na premiaky tak utnou free linky, celkem bezna vec, pokud clovek nestahuje od jedne rano tak je to dnes celkem velka sance..doporucim stahnout prohlizec opera napr ze stranek slunecnice.cz a zkusit stahovat v ni kdyz se nahodou stahovani sekne staci kliknout pravym na soubor a dat pokracovat...opera ma v tomto uz roky velmi dobre vysledky...
Já stahuji přes Internet Explorer už léta letoucí a nikdy nebyly se stahováním problémy. Já bych Vám doporučil program Download Accelerator Plus, který umí navázat přerušená stahování. Další možností je, že pokud máte disk naformátován ve FAT32, tak FAT32 neumí pracovat se soubory větši než je 4 GB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.