Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi ICQ!

Od: jessica* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, ráda bych se zeptala od včera mi nejde ICQ.Instalovala jsem jsi novou verzi 7.2 a je to naistalovaný a spusti se to ale ukazuje mi to furt.Jejda něco se pokazilo...zkuste znova.Tak jsem to odisntalovala celý a chtěla to moje puvodni a to nějak taky blbne nevim cos tim děkuji.Poradite?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já si myslím, že ICQ blokuje firewall. Zkontrolujte jeho nastavení.

Ale, vybodněte se na celé ICQ a zkuste nějakou náhražku. Například QIP nebo Mirandu. QIP stáhnete zde → http://qipim.cz/ a Mirandu zde → miranda.cz/...

Pokud jen používáte ICQ na chatování, postačí webová verze → o.aolcdn.com/...

doplněno 30.10.10 09:40:

Jinak pročištěte počítač prgramem CCleaner . Program stáhnete zde → stahuj.centrum.cz/...

sondaw*

Údajně došlo k nějakým změnám na serveru, mám Mirandu, nejnovější verzi a mám zase ikonu v systray stále offline a nejde mi přenastavit na aktuální stav

jessica*
hodnocení

Tak jsem to vyčistila vše a přeinstalovala a nejde pořád.jde mi jen hodně staré icq 2003.Ty nový mi nejdou a do včera mi šli tak ja už nevim.Zkoušela jsem i obnovit system a nic.

sondaw*

Zruš v účtu zabezpečené připojení SSL

jessica*
hodnocení

A prosim tě kde se to dělá? kde to zruším..

sondaw*

ICQ nemám, používám mirandu, budeš to mít někde v nastavení, možnostech nebo hned při přihlašování. Na Mirandě mi to opravdu funguje

doplněno 31.10.10 10:03:

Zkus si pročíst článek

objevit.cz/icq-7-/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]