Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis počítače a příplatky

Od: samotau* odpovědí: 9 změna:

Včera se mi rozbil počítač, byl státní svátek. Opravnu jsem našel, dali se do toho hned včera odpoledne. A dokončili to dnes odpoledne.

Proč jsem asi zaplatil hodinovou sazbu nejvyšší? Protože mi na fakturu napsali, že pracovali

- 4hod. v tarifu 3 (nejvyšší), 0 hod. v tarifu 2 (to je asi sobota nebo noc?) a 0 hodin v tarifu 1 (což by byl asi všední den, tj. např. dnes, v pátek).

Má cenu se s firmou dohadovat? Máte podobné zkušenosti?

Rozdíl v ceně tarifu 1 a 3 je trojnásobek (500 a 1500 Kč BEZ DPH)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vždycky když sem někam dával něco opravit tak mi psali předběžnou cenu opravy.

samotau*
hodnocení

Taky mi jí řekli, dneska odpoledne, ve všední den (!)

A že na tom ještě asi 3 hodiny budou pracovat...

Ale to jsem netušil, že to je proto, že si všechny hodiny nahoděj do včerejší nejvyšší sazby:(

Možná mohu být rád, žejo, že mi třeba dnešní práci neúčtovali :))

I když jestli si napíšou hodiny 2 nebo 3, to stejně neověříme... nebo i 7 hodin..

Počítač tam byl 29 hodin.

Když píšu předběžnou tak tím i myslím předem!.!.! To podle mě i z toho slova předběžnou vyplývá!.!.!

doplněno 29.10.10 23:08:

Což mi zároveň dává právo nesouhlasit!.!.!

samotau*
hodnocení

Ale jistě, lujs!

Včera nevěděli, souhlas/nesouhlas jsem musel dát až dneska. To jsem měl jen zaplacenou diagnostiku.

A dneska mi řekli tu cenu. A já ji vzal. Jen mi je divný, že si napočítali sváteční sazbu a dělali to dneska. V tom mě okradli.

Nezlobte se na mě ale v dnešní době musíte s takovejma prasárnama počítat a dát si na takový věci pozor!.!.! S tím už asi nic nenaděláte.

samotau*
hodnocení

Hm, tak jsem rád, že jste mi někdo to pomohl tak nazvat. Na to se nedalo moc dát pozor, nenapadlo mě to ani. Jsem hloupý, myslel jsem, že budou férovější.

Jsem chtěl tady se jen zeptat, jestli někdo něco podobnýho řešil už.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nebylo by na místě se na to zeptat při placení přímo v opravně? Nebo ještě lépe před předáním do opravy?

samotau*
hodnocení

To právě chci tady zjistit, jestli to má cenu. Prostě by se asi vymluvili, že to dělali celé ve svátek... A proč tedy dnes mi předali stroj až večer, že ano?

bena*
hodnocení

0x

Já si myslím, že to nemá cenu se s nimi dohadovat. Bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]