Nejste přihlášen/a.
Včera se mi rozbil počítač, byl státní svátek. Opravnu jsem našel, dali se do toho hned včera odpoledne. A dokončili to dnes odpoledne.
Proč jsem asi zaplatil hodinovou sazbu nejvyšší? Protože mi na fakturu napsali, že pracovali
- 4hod. v tarifu 3 (nejvyšší), 0 hod. v tarifu 2 (to je asi sobota nebo noc?) a 0 hodin v tarifu 1 (což by byl asi všední den, tj. např. dnes, v pátek).
Má cenu se s firmou dohadovat? Máte podobné zkušenosti?
Rozdíl v ceně tarifu 1 a 3 je trojnásobek (500 a 1500 Kč BEZ DPH)
Taky mi jí řekli, dneska odpoledne, ve všední den (!)
A že na tom ještě asi 3 hodiny budou pracovat...
Ale to jsem netušil, že to je proto, že si všechny hodiny nahoděj do včerejší nejvyšší sazby![]()
Možná mohu být rád, žejo, že mi třeba dnešní práci neúčtovali
)
I když jestli si napíšou hodiny 2 nebo 3, to stejně neověříme... nebo i 7 hodin..
Počítač tam byl 29 hodin.
Když píšu předběžnou tak tím i myslím předem!.!.! To podle mě i z toho slova předběžnou vyplývá!.!.!
doplněno 29.10.10 23:08:Což mi zároveň dává právo nesouhlasit!.!.!
Ale jistě, lujs!
Včera nevěděli, souhlas/nesouhlas jsem musel dát až dneska. To jsem měl jen zaplacenou diagnostiku.
A dneska mi řekli tu cenu. A já ji vzal. Jen mi je divný, že si napočítali sváteční sazbu a dělali to dneska. V tom mě okradli.
Nezlobte se na mě ale v dnešní době musíte s takovejma prasárnama počítat a dát si na takový věci pozor!.!.! S tím už asi nic nenaděláte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.