Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ATI Catalyst Control Center

Od: alarm® odpovědí: 6 změna:

Dobrý podvečer potřeboval bych poradit.Mám notebook acer OS XP SP3.Pokud jsem myší klikl na volné místo na ploše pravým tlačítkem mám v nabídce na prvním místě tento nápis.Pokud jsem na nej klikl tak se mi spustil program ATI.Nyní se mi ale nespustí.Tak marně pátrám proč?Neporadíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

los*
hodnocení

0x

zkuste ho spustit klavesovou zkratkou ctrl + alt + c

hodnocení

Zkusil jsem ale stále nic akorát nedávno jsem dal start spustit napsal jsem services.msc a povypínal dle jakéhosi návodu.Tak v tom bude asi problém.

doplněno 30.10.10 13:29:

pokud jsem na to klikl tak se mi spustil program a v liště jsem měl i ikonu teď tam ale není

doplněno 30.10.10 13:31:

ZKUSÍM DÁT FOTO

doplněno 30.10.10 13:44:

nějak mi to nejde

doplněno 30.10.10 15:50:

tak znova

doplněno 31.10.10 11:48:

zkusím foto

doplněno 31.10.10 11:50:

píše mi to že že není dostupný proces Runtime.

hodnocení

jak spustit tento proces?

Nejjednodusim (pro vas) je nainstalovat ten balik pro Ati znova a priste nevypinat podle navodu neco, cemu nerozumite.

stahuj.centrum.cz/...

troja*
hodnocení

0x
hodnocení

Tak pánové díky za rady nainstaloval jsem a restartoval a když na to kliknu tak se mi program otevře dokonce se mi vrátila i ikona na hlavní panel.Děkuji moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]