Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jak odstranit následující závady. V prohlížeči Internet Expl. jako domovskou stránku mám nainstalován
Seznam CZ,, ale při pokusu o otevření Oblíbených položek - hlásí Error 440 a nepřipojí se web,dále mi nefunguje
otevřenéní diskuze a názorů uživatelů pod jednotlivými články na hlavní stránce Seznamu.Zde naskočí
pouze Novinky CZ s odkazem na návrat do Seznamu
Seznam jsem otevřel potom ve Firefoxu a zde včechny výše uvedené chyby nevznikají. Mám op.sys Vista Home Premium
Moc děkuji a těším se na odpověď počítač, začátečník a ryzí amater Jura K.
V Internet Exploreru 7 (případně 8) zkuste skočit do Ovládacího panelu Možnosti internetu a tam na kartě Programy kliknout na Obnovit ... Internet Explorer se tímto opraví a vrátí do původního továrního nastavení. Jinak doporučuji vyzkoušet Internet Explorer 9 Beta. Najdete ho buď na stránkách Microsoftu nebo stačí použít vyhledávač (Seznam.cz, Bing.cz, Jyxo.cz, atp. a odkaz na stažení IE9 najdete) Já IE9 mám na virtuálním počítači s Windows Vista (bohužel jen ve zkušebním režimu), nemám licenci na WinVista) a to je přímo lázeň surfovat po internetu s Internet Explorerem 9. Velmi rychlé, bezpečné, pružné, prostě nádhera. IE9 je podle mých zkušeností ten nejlepší internetový prohlížeč. Ale s Internet Explorerem 8 na mých Windows XP je také surfování po internetu dobré, pružné, bezpečné. Internet Explorer od vydání verze 7 je na stejné úrovni jako Firefox, SeaMonkey, atp. A od verze 8 už je na úrovni jako Opera. A verze 9, jak jsem říkal, na něj nemá žádný internetový prohlížeč. Jen některé stránky (optimalizované pro starší prohlížeče) IE9 přečtě malinko nesprávně, ale to spraví tlačitko Kompatibilní zobrazení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.