Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám Internet Standart, od T-Mobile. Platím 699 měsíčně, mám omezený limit na 5 GB, max. rychlost stahování 8Mb/s. Problém je v tom, že tento limit musím hlídat a mnohdy mi nestačí, internet je pak velice pomalý. Nemáte někdo zkušenosti z UPC, Ufonem, atp? Jde mi hlavně o to, aby nebyl pomalý..Předem díky.
Máme ted od UPC a jsme spokojené. předtím jsme měli od T-mobilu také ten internet standart a je to opravdu jen tak na prohlížení a nekdy i to bylo o nervy. pak jsme měli Wifi ale také jsme nebyli spokojení, často výpadky, rychlost taky nic moc. Ted máme od UPC až 10Mb/s a nemůžeme si stěžovat. (většinou to jede kolem 9 Mb/s i více) Ted zrovna nabízí na 6 měs. 50% slevu.
Tak podle mě:
1. Upc
2. O2 nebo wifi s dobrým signálem
3. ufon a zbylek
kabel je kabel, zbytek žádná sláva, mám teď o2 a jelikož jsem vzdálený od posledního dislamu, či jak se to jmenuje, tak mi jde max 3Mb/s a to jsem ještě rád, protože večer když příjdou lidi z práce tak je rychlost ještě menší...takže kabel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.