Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém a prosím o odpověď.
Vlastním multifunkční tiskárnu/kopírku/skener Epson SX100.
Před několika dny jsem si povšimnul,že skener při skenování vydá takový ostrý vrčivý zvuk.Těžko se popisuje.Vypadá to,jako by se tam někde něco hodně dřelo.Když skenuji,tak se do skeneru nechci dívat,ale když doskenuji,tak vždy se podívám,zda tam třeba někde není něco utrženého apod.Vizuelně je vše v naprostém pořádku.
Skenování se bez problémů dokončí,výsledek je v pořádku.Jen mě pořád děsí ten ,,hrůzostrašný" zvuk.
Máte někdo tušení,co by to mohlo být a jak se mám zachovat?
Zařízení je ještě několik měsíců v záruce.Mám ho raději odnést reklamovat?
Předem děkuji za odpověd.
Přesně, jak píše Kartaginec. Lampa, uložená na silonových pouzdrech jezdí po vodících tyčích a to vydává nezvyklé zvuky.Možná by to šlo máznout nějakou vyzelínou, ale vzhledem k tomu, že se skener používá jenom občas, tak to nemá smysl a mohlo by to zatuhnout. Prostě tyhle zvuky ke skenování jaksi patří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.