Nejste přihlášen/a.
Prosím pomoc,
stáhla jsem si soubor s příponou RAR, ale nejde otevřít. V Poradně jsem našla nějaké tipy, ale nějak mi to nefunguje, třeba 7-zip chce pořád dokola instalovat a jinak se nic neděje. Mám notebook s Win7. Díky za rady Lucka
doplněno 28.10.10 14:50:Tak problém vyřešen, film už jede, ale bez titulků, ty zase mají koncovku SUB a já jsem asi v koncích. Poradí mi někdo, jak na to?
Zdravim,
co se tyce te konverze sub to srt tak napr.: zde je online convertor alterlinks.com/...
jinak staci dat hledat "sub to srt"nebo "sub to txt"a na netu je sposuta navodu a nastroju jak tohle zkovertovat. Jinak osobni nazor, pokud by jste prehravala v prehravaci "VLC Media Player", tak tomuto prehravaci je v podstate narosrto jedno v jake pripone jsou titulky obsazeny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.