Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou repráky

Od: agi* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,opět prosím o pomoc.Měli jsme počítač v opravě,která nakonec byla zbytečná,vyměnili hardware,nebo hardisk ted ani nevím,no jde o to,že samozřejmně vše zmizelo to jsem čekala,ale ted mi vůbec nejdou repráky.Ve zvuku a zvukovým zařízení nemůžu nic dělat,vše je šedé a nejde tam nastavit nic.Zkoušela jsem sand vše,ale bez výsledku.Mohl by mi někdo zkušenější pomoct?Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

to je jako nejede mi auto .. proč?

Důvodů může být X

Prvním, vada repráků, posledním špatně nainstalovaným software.

Začněte tím, že Ty repráky zapnete do TV. Pokud půjdou, jsou repráky v pořádku. Přejděte ke zvukové desce .. mate ji?

Pokud ano, může být vydná, pokud to máte na MB, tak máte nainstalované ovladače? Neřešte to a rovnou je přeinstalujte. v 99% to pomůže ...

agi*
hodnocení

Já se omlouvám,že se tak blbě ptám,ale kdybych tomu rozumněla tak se neptám vůbec.Repráky jsou ok,jsou úplně nové, dnes vybalené.Kde mám nainstalovat nebo přeinstalovat ty ovladače?

agi*
hodnocení

Dala jsem ovládací panely-systém-hrdware-správce zařízení a tam jsou dva žluté otazníky,dala jsem tam přeinstalovat ovladače,ale nešlo to chce to disk,ale k těm repro žádný nebyl.

vladislav*

Ten disk je ke zvukové kartě, nebo základní desce, podle toho, zda máte zvukovku indegrovanou, nebo přidanou.

agi*
hodnocení

Už jsem to vyřešila,ale dík za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]