Nejste přihlášen/a.
Ahoj,opět prosím o pomoc.Měli jsme počítač v opravě,která nakonec byla zbytečná,vyměnili hardware,nebo hardisk ted ani nevím,no jde o to,že samozřejmně vše zmizelo to jsem čekala,ale ted mi vůbec nejdou repráky.Ve zvuku a zvukovým zařízení nemůžu nic dělat,vše je šedé a nejde tam nastavit nic.Zkoušela jsem sand vše,ale bez výsledku.Mohl by mi někdo zkušenější pomoct?Děkuji.
to je jako nejede mi auto .. proč?
Důvodů může být X
Prvním, vada repráků, posledním špatně nainstalovaným software.
Začněte tím, že Ty repráky zapnete do TV. Pokud půjdou, jsou repráky v pořádku. Přejděte ke zvukové desce .. mate ji?
Pokud ano, může být vydná, pokud to máte na MB, tak máte nainstalované ovladače? Neřešte to a rovnou je přeinstalujte. v 99% to pomůže ...
Já se omlouvám,že se tak blbě ptám,ale kdybych tomu rozumněla tak se neptám vůbec.Repráky jsou ok,jsou úplně nové, dnes vybalené.Kde mám nainstalovat nebo přeinstalovat ty ovladače?
Dala jsem ovládací panely-systém-hrdware-správce zařízení a tam jsou dva žluté otazníky,dala jsem tam přeinstalovat ovladače,ale nešlo to chce to disk,ale k těm repro žádný nebyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.