Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmenšení prezentace Power point

Od: menee odpovědí: 14 změna:

Snažím se zmenšit prezentaci programem PowerShrink aby šla odeslat emailem ale program je v anglickém jazyce a návod jsem taky nikde nenašel.Najde se odborník který by poradil postup v tomhle programu.Děkuji předem ..

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordslayer*
hodnocení

2x

date "Open" a najdete soubor, který chcete zmenšit. Dále dáte dole "Browse..." a najdete cestu, kam chcete nový soubor uložit. A nakonec klikněte na "Shrink"

tlustik*
hodnocení

2x

Pokud prezentace obsahuje množství obrázků, je možné mnohonásobně zmenšit je jí velikost pomocí funkce komprimovat, která je dostupná ve verzi Powerpoint 2002 (XP) a vyšší. Stačí při úpravách v normálním zobrazení (ne celoobrazovkovém) poklepat 2x na libovolný obrázek a v dialog. okně Formát obráku zvolit komprimovat (vlevo dole). V dalším okně přepnete na Všechny obrázky v dokumentu a pro maximální kompresi zvolíte možnost Web či obrazovka. Další možnosti můžete také nechat zatržené. Pokud je přezentace uložená ve formátu pro předvádění (.pps), je nutnéji ji otevřít pro upravy přes Poverpoint pomocí funkce Otevřít (Ctrl O)

doplněno 04.11.10 10:41:

obr1

bena*
hodnocení

0x

A taky můžete klidně prezentaci dát do archivu RAR nebo ZIP. Tím se také zmenší velikost prezentace.

menee
hodnocení

Další problém.. prezentaci /25mb/ mám uloženou na ploše ale program ji nenajde ani nejde přetáhnout
lordslayer*

Jakou verzi programu používáte? Zkuste ji nahrát jinam než na plochu a provést to znovu.

lordslayer*

To ano ale jde o to, že ten program podstatně zmenší velikost prezentace, ale stále jde v Powerpointu přehrát.

menee
hodnocení

Je to verze 4.1.0.0. Skoušel jsem to přemístit .. asi do 10 různých složek ale pořád výsledek 0
lordslayer*

a v jakém formátu máte uloženou prezentaci?

menee
hodnocení

Uložil jsem to jako předvádění aplikace Power point..formát nevím ve vlastnostech jsem to nevyčetl..natolik tomu nerozumím jak to zjistit

lordslayer*

Zkuste tím programem prozatím zmenšit nějakou jinou prezentaci, jestli půjde aspoň to.

menee
hodnocení

Skoušel jsem menší okolo 4 mb jestli program funguje a to šlo...

lordslayer*

Když mi dáte mail, tak vám můžu zkusit poslat ještě něco, co by mohlo pomoc.

menee
hodnocení

Už to mám.. díky za váš čas a pomoc*palec*udělal jsem novou prezentaci zadal jsem kompresi a ted to má 2.36 mb a vejde se do emailu

lordslayer*

Tak mě napadlo, jestli to neni nějaké omezení trial verze programu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]