Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze získat zpět smazané maily na Seznamu.cz?

Od: honzat® odpovědí: 5 změna:

Mám mailovou schránku na Seznamu.cz. Normálně do něj chodím přes přihlašování na úvodní stránce Seznamu.cz. Ale zároveň mi po otevření Windows Mail v počítači se přijaté maily stáhly do počítače. Protože tento Windows Mail v podstatě nepoužívám,tak jsem v něm tyto přijaté maily smazal. Takže jsem si myslel,že jsem je smazal jen v počítači,ale smazaly se i ve schánce na Seznamu. Existuje nějaký krok zpět,jak je vrátit zpátky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

myslim ze ne

fidonet*
hodnocení

0x

Nijak, pokud je máte u poskytovatele, může se s nimi stát v podstatě cokoli. Ale za své rozhodnutí je tam mít si vlastně můžete sám, ne? Nejlepší je používat klienta a na seznam se vubec nepřihlašovat. Na co taky?

sondaw*
hodnocení

0x

Pokud nemáš nastaveno uchovávání kopií emailu na serveru, tak vrátit nejdou

buss
hodnocení

0x

Předpokládám, že majly byly uloženy na disku, takže se snažit o obnovu smazaných dat.

A po zdařilé obnově si je přeposlat a nastavit si na Seznamu do budoucna uchování kopie na serveru.

A ještě je možnost pořídit si ještě jeden účet, třeba zase na seznamu, a tam si nechat přeposílat kopii coby záložní.

Pokud by tazatel měl zájem o ůčet g-mail, mohu mu poslat pozvánku Musel by mi ovšem dát mail, otevřeně nebo přes vnitřní poštu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]