Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení BIOSu - bootování z CD

Od: zdenda98* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,potřeboval bych,prosím,radu,jak nastavit BIOS na bootování z CD u ACERu Aspire 5810T.Operační systém mám Win Vista.Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirtonic*
hodnocení

0x

Zdravim,

operacni system nema nic spolecneho s BIOSem, nicmene k vasi otazce, nejsem si zcela jist, ale mam za to, ze u aceru se do BIOSu dostanete pres klavesu F2 (mimo jine) na obrazovce se vam obejvi co mate zmacknout za klavesu k pristupu do BIOSu.

Pote jiz staci najit polozku boot sequence, ci boot option a tam nastavit poradi bootovatelnych zarizeni.

zdenda98*
hodnocení

Děkuji,vím,kterou klávesu mám zmačknout.Potřebuji však vědět,proč mi to neustále ukazuje chybu.Snažím se totiž přeinstalovat a znovu zformátovat celý disk.Již jsem to několikrát zkoušel,přesto,když nainstaluji obě cédéčka,poté mi ukazuje při startu chybu a špatně to načítá a je to neustále dost pomalé.Řekl bych spíše hodně,na to,že je to nový notebook.Poraďte,co s tím.Předem děkuji za radu.

bena*

Já bych to raději odvezl do servisu.

Nedávno jsem s tím bojoval a pomohlo mi toto.V možnostech bootování jsem dal na1.místo cd a ostatní zakázal restart a nic:))

Natvrdo jsem to vypnul a zapnul a začal bootovat.Tak nevím, ale přeinstaloval jsem celý OS i s formátováním.

markoo*
Jakou chybu ti to přesně ukazuje? Co tak ji sem vypsat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]