Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřeboval bych,prosím,radu,jak nastavit BIOS na bootování z CD u ACERu Aspire 5810T.Operační systém mám Win Vista.Díky.
Zdravim,
operacni system nema nic spolecneho s BIOSem, nicmene k vasi otazce, nejsem si zcela jist, ale mam za to, ze u aceru se do BIOSu dostanete pres klavesu F2 (mimo jine) na obrazovce se vam obejvi co mate zmacknout za klavesu k pristupu do BIOSu.
Pote jiz staci najit polozku boot sequence, ci boot option a tam nastavit poradi bootovatelnych zarizeni.
Děkuji,vím,kterou klávesu mám zmačknout.Potřebuji však vědět,proč mi to neustále ukazuje chybu.Snažím se totiž přeinstalovat a znovu zformátovat celý disk.Již jsem to několikrát zkoušel,přesto,když nainstaluji obě cédéčka,poté mi ukazuje při startu chybu a špatně to načítá a je to neustále dost pomalé.Řekl bych spíše hodně,na to,že je to nový notebook.Poraďte,co s tím.Předem děkuji za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.