Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - nastavení soukromí

Od: imsorry* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

alba s fotografiemi, která mám ve svém profilu na FB, bych ráda zveřejnila pro všechny. Mám tam nějaké své výtvory a tak... Prostě bych chtěla, aby fotografie byly přístupné i pro ty, kteří se mnou nejsou "spřátelení". U všeho mám zaškrtnuto "VŠICHNI", ale stejně to pořád nefunguje. Ta záložka se tam cizímu vůbec neobjevuje. Stejně tak záložka "POZNÁMKY", kam jsem třeba vložila svůj fejeton a přála bych si, aby to bylo přístupné. Četla jsem různá pravidla soukromí, zkoušela různá nastavení, ale na nic jsem nepřišla. Už jsem z toho úplně zblbnutá *ee*. Nevěděli byste, co s tím?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kudrna
hodnocení

0x

A jakže se jmenuješ na tom FB, nějaký fejetony bych potřeboval...

sondaw*
hodnocení

0x

Nejlépe obrátit se na některé diskuzní fórum nebo zákaznickou podporu ksichtoknihy (existuje-li), tady na nás se obrať v případě, že máš problém s počítačem, nefungujícími programy ap.

imsorry*

Ach tak. Tak když už si teda tykáme. něco si na TEBE vymyslím. Těším se na tvoje odpovědi.;)

sondaw*

Omlouvám se Vám, v poradnách je tykání běžná praxe, co mi asi dosvědčí každý, kdo se zde pohybuje. Přesto přijměte moji omluvu

doplněno 28.10.10 16:20:

Omlouvám se i za kudrnu, který si dovolil totéž, co já:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]