Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc, stáhla jsem si video a je ve formátu rar. Následně jsem si stáhla program Winrar. Dám Extrahovat do, ale mě se přesně uprostřed tedy v 50% té extrakce ukáže, že je potřeba zadat cíl archívu ať tam dám to tam dám nechce mě to pustit dál, a extrakci musím přerušit. Je pravda, že video má 2GB jestli to taky není tím.
Prosím co mám udělat aby mě to pustilo dál a extrakce se tak dokončila. Napsal by mi někdo ají postup? Všem předem děkuji.
Dotaz?
Neni nahodou vas cilovy disk (system souboru = FAT32) to by vysvetlilo omezeni velikosti. Nicmene me napadlo, jsetli nahodou neni tento *.rar soubor slozen z vice partu a jestli nejaky part soubor neni poskozen, ci zcela chybi.
V prvnim pripade neni problem system souboru prevest z FAT32 na NTFS
V druhem pripade by se musel stahnout a) dalsi part soubor b) puvodni rar stahnout znovu.
Kolik těch vláken ještě založíš. Vezmi si základy PC a taky si něco přečti. Ostatně již Ti bylo odpovězeno, že nejspíš se jedná o dělený archiv a Ty buď nemáš další díl (díly) a nebo je uložen v jiné složce. Podle způsobu jak byl archiv vytvořen tam může být pořadové číslo, či písmeno. Např. "Soubor.part1.rar" "Soubor.part2.rar" a další
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.