Nejste přihlášen/a.
Mám dost zamotanou záležitost a potřebuji ji rozplést. Když chci spustit FF, nenaběhne mi start. stránka a místo ní se ukáže web. str. Živě. Na ni mám i zástupce na ploše. Pak se objeví vyskakovací okno Search Setting Notification s výběrem na změnu oznámení. U IE i FF je to Notify me first before allowing programs to change my settings a pak Allow programs to change my settings. Mám označenou tu první možnost. Pak naskočí okno AVG změna nastavení zase s 2 ma volbami.: ponechat web hledání jako výchozí vyhledávač nebo změnit vých. vyhled. na Yahoo a vypnout ochranu vyhledávání. Yahoo nechci, protože mám jako vých. vyhled. Google. To je ale v rozporu s tou první volbou v AVG. Nevím si s tím rady, protože jsem laik. Srozumitelným způsobem jsem však schopen podle návodu věc pochopit. Volám SOS. Prosím poraďte a díky moc předem.
Nějak jsem se v tvém dotazu ztratila, ale ve FF otevři Nástroje>Možnosti>Obecné >Při startu FF nastav Zobrazit domovskou stránku a do okénka pod tím napiš adresu stránky, kterou chceš zobrazovat
AVG nemám a v Esetu žádný vyhledávač nenastavuji, jen povolím přístup na net
Dík za Tvou radu. Už mi naběhla na FF startovací stránka. Pak jsem trochu zaimprovizoval v tom druhém vyskakovacím okně AVG, kde jsem zrušil web hledání jako výchozí vyhledávač a musel jsem zvolit nový výchozí vyhledávač Yahoo. To jsem udělal na zkoušku, protože z těch dvou voleb může platit jen jedna. Přitom mám nastavený vyhledávač Google. Jsem zvědav, jestli mi budou nadále vyskakovat ta dvě okna. Moc zdravím a snad někdy příště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.