Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Totální vytuhnutí

Od: giuseppe odpovědí: 3 změna:
A asi bude problém v grafické kartě (RADEON 9250): vytuhnutí má dvě podoby: buď 1) se najednou pohyb myší projevuje jen jako vodorovný pohyb kurzoru a pak barevné fleky na obrazovce a restart nebo 2) najednou jen černá obrazovka, monitor going to sleep, kontrolka HDD svítí, ale pomůže jen tvrdý restart. Zatím jsem zkoušel nový ovladač, potom jsem přeinstalovával celá XP. Pak jsem vyhodil bednu zevnitř stolu, protože mě někdo poradil, že se to přehřívá. Blbne to pořád. Co radíte - vyměnit kartu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No můžeš to odzkoušet. Vezmi nějakou jinou grafiku na AGP a dej ji místo té tvojí. Pokud bude vše OK, je to v grafice.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Hmmm podle toho 2) to může být relativně cokoliv, ale pokud máš nějakou jinou grafiku tak ji testni,nechat otevřenou skříň kvůli testu přehřívání taky něni od věci,ale to by sis měl uvědomit kdy to taky dělá, pokud i jen při práci ve win (word atd) tak bych to na teplotu neviděl,grafika pořádně hřeje až v 3D

tomiis
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Hele dělá mi to samí a řeším to OMEGA ovladačem dá se stahnout na stahuj.cz mám ati 9550 a ta jiné ovladače nesnese, když dám originální tak se mi po chvilce naskočí černá obrazovka a monitor zaplej a pc nic. Zkus ty Omegy mě pomohli. Jo a dej normální instalaci bez urychlení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]