Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Snažím se se připojit na server goldcraft ale vůbec mi to nejde! Zadávám správnou IP... zaregistrovala jsem se na minecraft.net ... a stejně to nejde.. když dám *Přidat server*, napíšu tam IP a dám *Hotovo*, tak se mi ukáže v tabulce, ale píše to *Client out of date* a když dám *Přímé spojení* tak se to chvíli na čítá a pak to řekne *Spojení přerušeno serverem. CLIENT OUTDATE*...
Nevíte, co s tím? Vůbec to nechápu
No.. Vlastně aktualizace Minecraftu Já to napsal tak, jak to v MC je. Tam je to jako Force update.
Pokud vím, tak je to na přihlašovací obrazovce:
Options => Force update
Ale nevím, v poslední době jsem neupdatoval :D
Malé, ale přece jenom k něčemu Doufám, že vám to pomůže.
Já ve hře nic takovýho nemam. A ten screen, co ste poslal, to ale vůůůůůůbec nevypadá jako minecraft, maximálně že je to tam napsaný. (I když ono je to tak prťavý, že se možná pletu... )
Nevím, jakou *Přihlašovaní obrazovku* myslíte :O Jestli myslíte na netu, tak mi pošlete odkaz na něj, protože ten na tom screenu vůbec neznam, podle těch barev teda...
Asi sem natvrdlá, ale já opravdu nechápu, co mi to tady popisujete.
No dobře, tak byste si měl (a?) MC koupit =>
Ale pokud máte toto (cracked), tak prostě zaškrtněte "Force update". Ale to mi zase nedává smysl, že byste se potom ptal (a?) na to, co to FU je.
Oficiálně to má vypadat takhle:
doplněno 18.12.12 14:51:P.S: A ten větší official screen jsem vytvořil já, takže vím na 100%, že tohle je normální Minecraft. Pokud máte něco jiného, je to na 99% nelegální kopie upravená tak, aby se nemuselo platit.
doplněno 18.12.12 14:53: Aha, nějak mi vypadnul odkaz na zakoupení
Ale me se tohle deje prene taky.Vcera mi to slo a ted nic!Porad mi to pise CLIENT OUTDATE!JA S TOHOHLE ZA CHVILI ZESILIM! D-:
Proboha lidi naucte se anglicky. Znamena to ze mas starou verzi MC.
doplněno 17.03.13 19:27:Buď si počkat až bude server na 1.5 nebo si ručně stáhnout 1.4.7.
Downgrade MC.
Nějak se mi nedaří najít verzi 1.4.7 , ale uloz.to by to být mohlo.
Něco ve smyslu "minecraft 1.4.7 jar"
Ovšem, na vlastní riziko.
tak tim padem je to jednoduche teda pokud umíš upravovat .minecraft
LINK: downloaduj.cz/...
kdyby neco napis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.