Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový problém...Když se chci připojit na mojí domácí síť (mám modem ZyXel P-600 series) tak mi to mojí síť nevyhledá. Na modemu normálně svítí okénko s názvem WLAN. Z jiného počítače se normálně na tuto síť připojit dá, ale z mého ne . Problém je ten že se mohu připojit na všechny okolní sítě, ale né na tuto. Na internetu jsem tak, že mám drát propojený s mým PC a WiFi, ale bezdrátově se připojit nelze. Poraďte prosím, co s tím?
Vše je v nastavení routeru. Přesněji ne skrytá síť, ale skryté SSID. Co sem hodit obrázek z nastavení wifi na routeru? Mohlo by to pomoci
Hele promiň, ale já jsem z pc úplný začátečník...Vůbec nic mi neříká nastavení wifi na router.. Nemohl by si my s tím nějak pomoct?
Musel by jsi se na webovém prohlížeči přihlásit na adresu tvého wifi routeru, tedy například http://10.0.0.1 ale možností je spousta, nejlépe by jsi musel v příkazovém řádku napsat IPCONFIG a to co by byla brána tak bude router. Ale pak se musíš přihlásit, pokud ti to někdo nastavil tak změnil určitě heslo... Víš taky to nemusí být tímhle a máš něco jen blbě v pc, ale ono bez zkouknutí to jde určit těžko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.