Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Více prohlížečů na notebooku?

Od: eradaur* odpovědí: 4 změna:

jsem počítačový nedouk a vezmu li v úvahu věk, těžko s tím hnu. Nainstaloval jsem více prohlížečů...IE, FF, Google Chrom i Operu. Speedtest.net ukazuje u všech prohlížečů podobné hodnoty...15 Mb/s download, 2 Mb/s upload, ping 18 ms. Paměť mám slabší, poněvadž UMAX 3000 CX již pamatuje. Problem mám s nainstalováním spousty programů o jejichž důležitosti mám pochybnosti, ty zůstaly po původním majiteli a nevím, zda je lze odinstalovat. A další potíž mám s otevíráním mailů...lze nastavit internet do fáze, kdy se automaticky ukáže power point,, word pad, windows media player a ostatní programy. Je možné, že můj dotaz zavání naivitou, ale jsem prostě nedouk a tak to zůstane...asi. Díky za radu!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vzhledem k dotazu a vasim pokusozkouskam doporucim sehnat zkuseneho znameho ktery vem preinsaluje system do cista a naseka programy pro vas vhodne a pote by jste s nim instalace cehokoli noveho mel probrat aby se nezatezoval trochu starsi kousek znytecnostmi...tipuji ze po původnim majiteli tam bude spousta zbytecnosti, fragmentovane soubory atd..

Taky bych to viděl na reinstal. Jelikož jsi notas koupil z druhý ruky tak tam asi nebudeš mít žádný pro tebe důležitý věci, takže asi tak.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Na NB lze nainstalovat v podstatě cokoli, otázkou zůstává, jak se to bude mezi sebou prát a zda nebudu nucen nasadit kliku, aby se vůbec něco pohnulo. Já používám FF a v záloze mám IE, který se nainstaloval s Windowsy a občas ho některý program vyžaduje. Jinak, čím víc programů tam budeš mít, tím pomaleji ti noťas pojede. Speedtest není o rychlosti nebo kvalitě prohlížeče, ale o rychlosti připojení. Jak píše HANGAR, sežeň si někoho, kdo ti NB přeinstaluje a dá ti tam jenom to nejnutnější, co opravdu budeš potřebovat.

snad*
hodnocení

0x

Zdravím. Rozhodně reinstalovat. Nevíš co tam kdo před tebou nechal. Raději to neodkládej, ať se Ti to nesesype úplně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]