Nejste přihlášen/a.
jsem počítačový nedouk a vezmu li v úvahu věk, těžko s tím hnu. Nainstaloval jsem více prohlížečů...IE, FF, Google Chrom i Operu. Speedtest.net ukazuje u všech prohlížečů podobné hodnoty...15 Mb/s download, 2 Mb/s upload, ping 18 ms. Paměť mám slabší, poněvadž UMAX 3000 CX již pamatuje. Problem mám s nainstalováním spousty programů o jejichž důležitosti mám pochybnosti, ty zůstaly po původním majiteli a nevím, zda je lze odinstalovat. A další potíž mám s otevíráním mailů...lze nastavit internet do fáze, kdy se automaticky ukáže power point,, word pad, windows media player a ostatní programy. Je možné, že můj dotaz zavání naivitou, ale jsem prostě nedouk a tak to zůstane...asi. Díky za radu!
Vzhledem k dotazu a vasim pokusozkouskam doporucim sehnat zkuseneho znameho ktery vem preinsaluje system do cista a naseka programy pro vas vhodne a pote by jste s nim instalace cehokoli noveho mel probrat aby se nezatezoval trochu starsi kousek znytecnostmi...tipuji ze po původnim majiteli tam bude spousta zbytecnosti, fragmentovane soubory atd..
Na NB lze nainstalovat v podstatě cokoli, otázkou zůstává, jak se to bude mezi sebou prát a zda nebudu nucen nasadit kliku, aby se vůbec něco pohnulo. Já používám FF a v záloze mám IE, který se nainstaloval s Windowsy a občas ho některý program vyžaduje. Jinak, čím víc programů tam budeš mít, tím pomaleji ti noťas pojede. Speedtest není o rychlosti nebo kvalitě prohlížeče, ale o rychlosti připojení. Jak píše HANGAR, sežeň si někoho, kdo ti NB přeinstaluje a dá ti tam jenom to nejnutnější, co opravdu budeš potřebovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.